Mysfredag

Äntligen fredag, lagar mat och dricker ett (läs några) glas vin :)


Imorn ska jag jobba 8-13 - extra klirr i kassan som VERKLIGEN behövs när man är mammaledig.
På söndag blir det svampskogen för hela familjen + mormor & morfar - hoppas vi hittar MASSVIs med svamp.


Ha en mysig fredgaskväll.

Pusskrams







Kommentarer
Postat av: Caroline

Vad duktig du är med skolan. Har själv funderat på att plugga men inte blivit av. Inväntar svar från kommunen nu. De kan positiva när de var ute hos oss på landet. Han skulle skicka beslutet. Har bestämt att vi kommer säga upp lägenheten i alla fall. Har ju 2 rum och kök på landet och all hjälp i världen av willes mormor. Sen kan vi söka dagis plats till april för Wille i dagiset på landet. Litet med max 10 barn och 3 fröknar.Tror till och med någon är kvar sen min tid i lekis.Jag gick hos dagmamma. Kram

2009-09-19 @ 10:27:15
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej! :) Ja, det är kul att göra nått annat med håret än bara föna det rakt, som jag typ jämt gör! Har faktikst självfall på håret, men pga av jag bleker håret med slingor så blir det inte längre lika fint svall.. Det blev finare när jag hade haft flätor ;)

Jasså så du såg när de lyffte upp väggarna :) Vi var faktiskt ute lite senare i går och kollade till bygget. Helst hade jag velat bo in mig direkt, men jag tror inte det hade uppskattats av byggarbetarna..hehe :) Är en HEL del kvar att göra innan det blir inflytt.. Men när det är klart är ni välkomman bort på kaffe och kaka! ;) Skulle vara kul att se hur ni bor oxå! :) Vi kan ta fm hos oss och em hos er ;)



Hoppas ni har en mysig helg tillsammans!



Krmisar!

2009-09-19 @ 11:36:23
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0