Flum

Den här helgen har gått i matens tecken, fyy vad vi ätit både mat, godis & chips... jag som försöker hålla igen på godiset åtminstonde, det förstördes totalt när Cilla kom med väärldens största godispåse till jobbet i mitten på förra veckan... Kunde bara inte motstå.

Nya tag igen denna vecka..

Har mkt att se fram emot nu i mars, Smålandstripp, Sthlm me jobbet och Ullared med mamsen.
Love it.


Lillfisen sover efter lite "sjungande" och mannen är och tränar. Rätt skönt o sitta här i lugn o ro och bara va.

Hmm... inget kul inlägg, mest flum.

Vi hörs

100226

Imorse började Linus vid 10 ungefär och det är då de brukar gå ut, så jag lämnade på gården och det var inte Linus alls van vid, det blev helfel och läppen darrade på honom när jag vinkade hejdå.. FYY va det gjorde ont i mammahjärtat... men när jag sen gick ut ur grinden så hörde jag honom inte så det blev nog inget mer...en USCH.

FREDAG är det och idag står min älskling för maten, det blir helstekt fläskfilé i ugn, potatisgratäng, Lommanders beasås och en god sallad. GOTT ska det bli!


Vår lilla älskling, 14 månader imorgon babblar för fullt här hemma, härmar allt man säger typ.
Det finns en hel del ord som han säger rätt klockrent, eller inte klockrent kanske men vi hör absolut vad han menar :)

Här är några av de som jag kommer på just nu
blöja
maaaat
gröööt (göööööt)
äpple (pläpple)
titta där
titta
vad är det där (ää de dääär)
välling (lelliiing)
mamma
pappa
bilen
bada
snutte (dutte)
varmt (vaaaaamt)
smörja (mööövaa)
torka (tookaa)
tack tack 
pippi (fågel)
tappa


Ha en underbar helg.
Puss


Peppar

Sådär ja, nu är vi back in B efter ca 3 veckors sjukfrånvaro.
Nu hoppas vi att vi eller mest Linus kan få vara frisk och komma in i dagisrutiner igen. Han har nämligen fått ett himla humör under dessa 3 veckor och vi tror att det kan handla om understimulering :)


Bjuder på lite bilder istället.


Första frisörbesöket gjorde vi igår, det gick över förväntan faktiskt.

FÖRE
 

EFTER
 

Såhär söt sött somna jag på mamma och i soffan när jag var sjuk <3
 




Piggna till lite för nån dag och då var mamma och jag ute i snön och lekte lite. Nu älskar jag att vara ute i snön, allra helst "vispa" runt med handen i snön. Mycket intressant.

 



När jag var som mest rastlös och "tjurig" så satt mamma mig i diskhon.
Det var RIKTIGT kul.

 





Sist med inte minst vill jag skicka en MASSSSSSA styrka till min vän Mickis som när som helst ska föda barn igen.
Lycka till. Håller alla tummar och tår och tror på en kille :)
PUSS



<3<3<3<3<3<3<3<3

Ok, eftersom att alla andra skriver om alla hjärtans dag så gör väl jag me de :)

Vi har bestämt att vi inte ska göra nåt speciellt o inte köpa nåt "onödigt" - men hjärtat mitt kom hem med fina blommor och världens godaste kladdkaka från Lindöhallen som han vet att jag älskar... så himla gulligt, och nu får jag dåligt samvete :)

Har vart i Linköping hela dagen hos Fam Lindgren/Eriksson, nytillskottet Melvin var såååååå underbart fin. Kommer verkligen inte ihåg att Linus har varit sådär liten.. Sweetie <3

Vi tyckte Linus kändes lite varm när vi skulle åka hem och mycket riktigt när vi kom hem så hade Lillis feber, HERE WE GO AGAIN. Hoppas det är nåt tillfälligt, annars ska jag ringa barnavd på sjukan imorn och kräva att de tar prover för att se vad som försegår i den där lilla kroppen. Blir ju riktigt orolig nu..
Hoppas han får sova inatt och vaknar utan feber-helv**e.


Ha en underbar kväll <3 och håll tummen för att Linus inte blir sjuk(are)



Födelsedagsfirande

Idag fyller världens bästa Emma 5 år.
GRATTIS fasters älskade prinsessa <3<3


Jens och jag har haft lite lyxtid nu på förmiddagen, mamma kom och hämtade Lillis vid 9 ungefär så vi åt frullle och sen gjorde vi i ordning oss för en tur till Bauhaus.. Där köpte vi ny toa och ett nytt handfat till den toan som inte är renoverad, vi tänkte som så att den kommer vi nog inte renovera på några år så då känns det ändå liiite fräschare med ny toa och handfat (och badkar) tillsvidare.

Plattsättaren har vart o flytspacklat nya toan och på månd drar han igång med att sätta plattorna, han hade sagt till Jens att han ville bli klar med hela badrummet tills på fred.. och då är det bara rörmokarns lite plock kvar sen har vi ett nytt badrum. Woohoo, vad jag längtar!


Ha en bra helg.

PUsskram

När ska detta sluta?

Inatt var verkligen en kaotisk natt, Linus har varit mycket vaken och varit såååå ledsen. Idag när vi var på VC fick vi svaret, ytterligare en öroninflammation.. så nu är det penicilin som gäller igen. Att vi inte fattade tidigare att det kunde vara öronen.. han har varit ledsen på nätterna nästan hela veckan men ändå somnat om efter ett tag. Lilla älsklingen <3 <3

Jag var "öronbarn" när jag var liten och haft rör i öronen, men jag hoppas verkligen inte att Linus kommer bli det.
De säger att de inte är ärftligt, men när jag frågade läkarn på VC idag om det så sa han att om det finns någon i släkten som varit de som liten så finns det stor risk att det går vidare i släkten.

Jag låg deckad hela dagen igår, kräktes på morgonen o låg sen hela dagen med illamående och magvärk.. Men idag verkar de vara som bortblåst, är ju dock helt svag och matlusten är inte riktigt tillbaka än.. försökte få i mig lite makaroner förrut de gick sådär...
Så igår var jag hemma och var sjukskriven och Jens VAB för Linus, vilken röra. NU känns det som vi haft allt som går att få.. dock går det vattkoppor på dagis så det är väl bara o förvänta sig de om en framtid kanske. Haha, shit asså.
Stackars Jens som har tagit Linus större delen av natten eftersom jag fortfarande mådde sådär och så är han o jobbar idag.. När jag är helt frisk så ska jag gottgöra honom. Älskar dig Lover <3

Vill bara ha en frisk familj, NU NU NU.

Hej svejs från Fam Sjukstuga

VAB

Here we go again, trodde faktiskt att han skulle klara sig eftersom han ändå klarat 3 veckor på dagis utan att bli sjuk.. Men icke.
Märkte förrut att ytterligare 2 st stora kindtänder har trängt igenom i överkäken så det kan ju spela in lite med kanske. Idag är jag iaf hemma och har min första VAB-dag, typiskt när man precis börjat jobba menmen sånt är livet :) Igår var Linus snälla farmor hemma med Linus så Jens och jag kunde gå o jobba, TACK snälla Farmor Eva. Guld värt!



Nähä, ska passa på att vila mig lite med eftersom nätterna inte innehåller så mycket sömn just nu.

Bjuder på ett litet videoklipp, tror vi har en blivande städare i familjen :)
(Och sorry för att jag filmat åt fel håll, som vanligt :)



RSS 2.0