Träning vad är det?

Ok, det tog 10 min att komma in här på bloggen. Whats the problem?


Jag har vart på mitt första träningspass på 1 ½ år ikväll och jag lever :) Det gick över förväntan, men kommer säkert inte ur sängen imorn.. sååå om nån har en rullator till övers så hojta till :)


Nu ska jag sova..
JAG ÄR LYCKLIG!


Puss och godnatt


Effektiv helg

Nu är helgen slut .. vi har ändå fått rätt mycket gjort, vilket känns sååå skönt.

I fredags hade vi bara en myskväll vi i vår lilla familj, vi trodde att smålandsbesöket skulle dyka upp framåt eftermiddagen men de la inte ankar förrän 23-tiden och då sov vi som stockar. Haha

Lördagen bjöd på en massa besök och pizzakväll med smålänningarna - Jag tog mig lite  "egentid" på eftermiddagen och drog bort till HC och kollade lite affärer - hittade en hel del åt L som verkligen är i behov av nya kläder. Funderar på det här med vinterkläder till L, asså ytterkläder... Overall är ju smidigast men antingen finns det typ fleaceoveraller eller en stor otyplig en.. hmm blir nog den där otympliga för han ska minsann få "leka" i snön (om det blir nån) sen regnkläder med, har sett att det finns med fleace innuti - verkar ju bra! Ajja, vi får se vad det blir.

Idag har vi vart på långpromme, storhandlat (TACK snälla farmor/sväris för att du var barnvakt åt Linus medans vi var iväg) och nu ikväll har vi fått ett ryck här hemma, rensat och omorganiserat i lådor och skafferi i köket... känns så himla skönt såhär efteråt även fast man verkligen går och drar ut påt innan.

Nu ligger min kära brevid mig i soffan och sover...  Kanske dags för sängen, jag är helt slut.

Ny vecka, nya tag imorn.

Ska lägga upp lite bilder från helgen imorn.

Puss och godnatt



Back to school

Äntligen fredag, denna vecka har iofs gått riktigt fort men man längtar alltid efter helg.

Jag har börjat min kurs på komvux, första lektionen var katastrof, jag fatta verkligen NADA - men när jag väl kom hem och fick smälta allt så kändes det mycket bättre... Nu är jag ikapp och tycker att det är rätt kul :) Tur att J är världens bästa (snlle) som hjälper mig.. Det var ju trots allt 8 år sen man satt i skolbänken :)

Linus blev 8 månader igår och det är full fart här hemma, öpnna förskolan och minisång är vad hösten kommer innehålla för vår del. han stormtrivs bland alla barn och nya leksaker, våran lilla pajas :) Tiden går så himla fort :-/

I helgen får vi besök, J farbor med familj från Småland kommer hit och ska bo i deras husvagn utanför oss. Mycket trevligt. J farmor har fyllt år så det blir kalas och så ska vi träffa J kusin C som vanligtvis bor i Malaysia men är hemma på semester. Mycket ska hinnas med och många ska besökas, hoppas vi hinner vara hemma och mysa lite med.

Nu står lasangen i ugnen, ska göra en sallad och sen ser jag fram emot en mysmiddag med tända ljus tillsammans med mig älskling <3

Har varit dålig på att ta kort på sistonde, skärpning på mig.
Här kommer lite bilder iaf.

Trevlig Helg!

Poosar med nya mössan på :)



Visar nästan alla sina tänder :)



Trollunge


OBS! Alla bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.


Söta skor

Dessa söta Converse har jag klickat hem till Linus, hoppas de kommer en avi i brevlådan idag :)



Min sambo sover med öppna ögon :)

Beviset är klart.
Min älskade sambo sover med öppna ögon... igår var vi eller ska nog säga J lite trött efter lördagens partaj. Han ligger och leker med L på golvet och efter ett tag så kryper såklart L där ifrån in till sitt rum.. Jag undrar vad J håller på med och går fram till honom där han ligger på golvet, pratar med honom men får inget svar och hör att han snarkar med ÖPPNA ögon. Hahaha. Han går och pratar ju även i sömnen så jag blir inte förvånad om man säger så :)


Älskar dig ändå mitt lilla flummo :) 

Här kommer beviset :)




OBS! Alla bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Black and white

Världens sötaste unge <3





---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var det dags för den omtalade 30-årsfesten för Åsa, temat var black and white. Har massa bilder men vill inte lägga ut dem eftersom det är på massa folk man inte känner... men bjuder på några!

Linus sov hos bästa mormor & morfar - Tack snälla underbara ni för att ni ALLTID ställer upp.
Love Love Love <3 <3



Jens, jag och Björn


Åsa (the one:) och hennes Jögga


Gangsta


Kärlek


Min pudding


Grabbarna grus...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördagskväll hemma hos oss, som slutade med utgång för Elin och mig.. Träffade bästa Kakan ute.













OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Försvinn

Nu så hoppas jag att viruset är ett minne blott, eller att viruset har angripit virusmongot själv. Hur kan man ens komma på tanken att hålla på med sånt där? Åhh jag blir så arg!


Idag har vi haft en underbar dag, strålande sol och klarblå himmel... humöret på topp - både på mig och lillis :)
Idag när L sov förmiddag sov han 2 ½ timme, vilket verkligen är rekord för honom.. MYCKET skönt för mig som hann med hur mycket som helst här hemma + slänga mig i soffan en stund. NICE! Sen har vi lekt en massa ute på baksidan, gått en långpromme med vagnen och tittat på båtar, pippifåglar och hundar (jätteintressant tycker L:)

Efter jobbet kom Linus farmor hem hit en sväng och stannade på pannkisar och soppa, mycket trevligt!


Mäklaren har varit här idag, det gick väldans bra må jag säga... vi ska INTE sälja huset, utan "bara" köpa loss tomten och då behövdes en omvärdering för att slippa topplån. NICE igen :)
Just de, glömde ju nästan bort bvcbesöket i måndags .. 7 ½ månad - Vikt: 7400 g och 67 cm. Mammas Lillis som börjar bli en stor kille nu.. <3


Jens ligger och snarkar här bredvid mig, så söt så söt <3
Imorn ska vi träffa Ida och Hedda, mys!

Bjuder på en liten video, tur att någon tycker man är rolig :)






Godnatt och sov gott

VIRUUUUS

Har fått skitvirus på datorn.. är måttligt glad.
Nu måste vi rensa hela datorn och det tar tid... så jag är tillbaka om några dagar

Imorn kommer mäklarn och ska värdera om vårt hus, spännande :)

På återseende.

Pusskrams

Va händer?

Tjingeling.


Oj vilken underbar helg vi haft... massa familjemys, en tripp till Ikea och middag med underbara vänner... Slutade med att jag och  Elin blev så partysugna så vi gick ut :) - har blivit lite mycket festande på sistonde... nu i helgen är det 30-årsparty, men sen får det vara bra för ett tag :)

Idag står bla kiropraktorn, Bvc och föräldragrupp på to do-listan ...

Ikväll kan jag lägga upp några kort från lördagskvällen.

Puss å hej




Nr 6

6:e tanden har brutit igenom.... haha, om det fortsätter i denna takt kanske han kommer få typ alla tänder innan han är 1 år...

Sitter o väntar på att mannen ska komma hem, vi ska in till stan och fixa hans klocka som han fick av mig i present.. armandet var lite stort - dock har jag inte hoppat in i duschen än. Haha.

Linus och jag sov i 2 timmar förrut.. mycket skönt - har såå ont i axlar o nacke. Blää.

Nu kom Mr i huset hem...  Trevlig fredagskväll.

Puss

Mattips

Tips!

Igår gjorde min duktiga sambo en supergod vegitarisk lasagne, tänkte att jag skulle tipsa er om den.
Den var riktigt god och inte alls så fet som vanlig lasagne kan bli (enligt mig)


Veg lasagne

2 morötter
2 zucchini
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
0,5 chilipeppar eller annat med hetta
1 msk olja
1 brk krossade tomater
2 dl creme fraiche ( använder yoplaits 8 % )
2 tsk salt
0,5 tsk socker
nymalen svartpeppar
blad från en kruka basilika
250 g frusen bladspenat, tinad
200 g fetaost
lasagneplattor
100 g riven ost, smakrik!

Skala och skär morötterna och zucchinin i halvmånar, hacka löken, vitlöken och chilin.
Fräs löksorterna i oljan tillsammans med morötterna, tillsätt zucchinin, tomaterna, CF och kryddorna utom basilikan. Låt puttra i 10 minuter, tillsätt basilikan. Smaka av och justera framför allt chilimängden.
Krama ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten. Grädda i 225 grader ca 30 minuter. (OBS! Vi använde oss av färska lasagneplattor och hade bara inne lasagnen i ca 15 min)


Lycka till och smaklig måltid.

Puss

Tur

Detta mötte mig alldeles nyss när jag skulle gå och hämta en nysoven liten (?) pojke.
Snacka om att jag blev chockad, tuuuur att vi sängt ner sängen.

Nu händer det verkligen MASSOR här hemma, det är sååå kul.

Vi ska också anmäla oss till babysim, någon mer som ska gå?

Vet att jag sett skydd som man kan sätta på spjälsängens övre kant så barnen inte ska slå i tänderna när de börjar ställa sig upp o gnaga på sängen.. Undra bara vart, tror faktiskt på Ikea, måste kolla upp de. Någon som vet vart det finns?





OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Life is a bitch

Hej hopp.

Nu har vännerna återvänt till Linköping, Thessans mage var hur söt som helst och stenhård :) Kommer inte ihåg att min mage var sådär hård, men Jens påminde mig precis. Åhh det är så kul när ens vänner skaffar barn.



Jag har världens ångest, ångest för så mycket som har med framtiden att göra.
Jag har ju en plan, tror jag - men vet inte när och om den kommer funka... har aldrig någonsin haft ångest för nånting ever, inte ens bakfylleångest som så många får.. Nu kan jag inte somna om kvällarna och sover skitdåligt rent ut sagt. Jobbigt läge som jag bara måste leva med, det måste ju gå över.

HEJA MIG!!


Bjuder på denna, såhär känner jag just nu :)



OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Separationsångest och kalas

Kalas har det varit här ikväll... nu har gästerna gått och Limpan sover äntligen, ikväll var han rikgit seg vilket är ovanligt. Vi tror han kommit in nån period av separationsångest, hela dagen idag har han krypit efter mig och gnällt och har jag lämnat rummet utan att han ser vart jag tar vägen börjar han störttjuta. Det är riktigt jobbigt, både för mig och säkerligen för honom med. Stackars lilla darlingen <3



Kusinkärlek <3







Ena halvan av gästerna


och andra halvan :)




Nu ska jag mysa med min lover... det är ju trots allt hans födelsedag :) <3

Imorn kommer våra kära vänner Thessan & Fredrik från Linköping på besök, ska bli extrakul denna gång eftersom det är en liten bebbe som växer inne i Thessans mage... Linus ska få ytterligare en kompis, å vi är sååå glada  :)


Puss å hej


OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Tillängnat min käraste

Yes, idag är dagen då min stora prins fyller år.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS, hoppas du har en bra dag på jobbet. Vi längtar efter dig här hemma.

Älskar dig!
Puss





OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.


Kolla mamma jag kan själv :)

Alldeles nyss så ställde sig Linus upp mot soffan, helt själv.... han har inte riktigt nått upp där förrut så jag har kännt mig lugn... nu däremot, nu har hörnskydden åkt på lite här och var.


Bilden är tagen med mobben därav bildkvaliten :)


OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

090811

Hej hopp.

Tisdag idag... Idag ska L och jag luncha med mamsen, ska även försöka komma på en fin present åt min kära sambo som fyller år imorgon..frågar man honom behöver han ingenting för han har allt. Hmm... och frågar man mig så är jag världens sämsta på att komma på presenter. TIPS någon???

Igår kväll så sa Linus pappa, klart och tydligt med sin fina ljusa röst :), gissa om pappan blev glad.. vi har hört flera gånger att han försöker säga det men då har det inte varit lika tydligt som igår... vi har även hört ett antal gånger att han fösöker säga lampa (typ ampa) men inte klockrent än...men han vet exakt vad lampa är och nästan hur man tänder och släcker med. Hihi.
Mysigt nu när de börjar babbla lite mer, även om 98 % inte är riktiga ord så är det hur mysigt som helst :)

Jag tränar o tränar här hemma med att han ska säga mamma också, men det går sådär måste jag nog erkänna. Hahaha. Men den som väntar på nåt gott... :)

Såg på statistiken idag att det nästan var besöktrekord här igår.. Kul tycker jag såklart.
Puss på er mina läsare :)



Bjuder på ett kort på vårt lilla sommarbi :)




OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Sommar 2009

Tjohoooo.

I´m back, nu är semestern över för denna gång, J började jobba idag så nu är L och jag ensamna igen.. känns tråkigt men man kommer snart in i det igen.

Vi har iaf haft en helt underbar sommar men bl a Besök i Avesta, Gotland, Skärgården och 160-årskalas för min farmor & farfar.... - vänner, släkt, skratt å en massa sol och bad. Den bästa sommaren på väääldigt länge. Tack alla nära och kära, Love you!

Linus utvecklas hela tiden, nu är den femte tanden på G och han ställer sig upp mot det mesta som han når upp till, tjattrar och kryper omkring som bara den. Nu i höst blir det mycket ÖF så han får den stimulans han behöver, vilket är väldigt mycket, vi har en superaktiv liten kille...

Nu skriver jag inte mer utan bjuder på en massa bilder istället.

HUR HAR NI HAFT DET?
































































OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

RSS 2.0