Otur

Färdigpackade och klara... Vad händer  rå? :)


Tog mig en cider och sjönk ner i soffan....
Vi får la se när vi kommer iväg



Skepp och hoj

Partaj

Tjohoo


Igår kväll var vi bortbjudna till Jens chef J och hans tjej Å, Linus sov hos sin mormor och morfar så vi var med andra ord barnfria. Det var verkligen supertrevlig, vi skratta och hade det riktigt mysigt på deras inglasade balkong med utsikt över hela staden. Första gången vi kolla på klockan var den 02.30 - heelt sjukt av tiden gick fort. God mat, god dricka och trevligt sällskap. Vi var väl hemma framåt 03.30 - hahaha, trodde jag aldrig att jag skulle orka nu när man är småbarnsförälder :)
Tack för en jättemysig kväll.

Tog inte så många kort, men värdparet fastnade iaf på bild :)

                            Å och J

    


Sen "dagens", tagen inatt när vi kom hem. Haha






Våran lilla Gangsta hiphopper <3<3<3<3




Såhär är det hela dagarna nu, måste stå stå stå hela tiden :)

 

Vi håller på med ett projekt här hemma, ska visa er när det är klart sen :)

TACK mormor och morfar för att ni är barnvakt.
PUSS


OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Allt möjligt

Heeeeeeeeeeeeej

Nu var det längesen jag skrev..
Vi mår bra, har hunnit med en tripp till våra kära vänner Matlu o Roberts hemstad Avesta i Dalarna, och lite annat smått och gott nu väntar vi på att det fina vädret ska komma de 2 sista veckorna på semestern eftersom vi ska till Gotland.

Linus har varit lite halvhängig/gnälling, kräkig och allmänt missnöjd den senaste veckan - idag såg vi varför.. 3e tanden är på väg ner. Puuuh, om det ska vara såhär varje gång han får en tand blir det väldigt jobbigt och påfrestande. Stackars liten.


Nu bjuder jag på lite bilder


Asami är på en lite längre visit i Sverige denna gång, hon stannar ca 3 månader




Linus nya favoleksak, nappen... han fattar fortfarande inte hur eller att man ska snutta på den, han biter och vänder och vrider på den. Mycket rolig leksak.









När vi var i Avesta fick vi bo hos Matildas mamma och pappa, väldigt snällt. Tack för allt.
Värdparet Matilda och Robert

      

Hos Robert mamma och pappa fick vi lunch (TACK!) och Linus fick gunga för första gången, det var riktigt populärt så nu blir det att köpa en gunga och sätta upp i äppleträdet på baksidan :)







Vi träffade även på VÄRLDENS största dalahäst, 13 m hög och gjord av betong :)






Åh så sist men inte minst, Jens är i sitt esse - han har fixat belysning (med hjälp av världens bästa elektriker Vasse) i trallen på baksidan och är såååå nöjd.






En fin avslutningsbild på himlen härom kvällen, synd bara att det är massa hus i vägen.




OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.


Gammalt foto

HIttade ett gravidfoto, det är nog det enda jag har med normala kläder.
Taget hemma hos Elin 3 månader innan Linus kom till  världen..  Jag saknar verkligen magen ibland, jag har aldrig mått så bra som när jag var gravid och kände mig sååå fin med magen.. Nästan så jag längtar till 2an om det nu blir någon :).. men de lär dröja ett par år iaf om mina planer med allt runt omkring går som jag vill.




OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

SemesterUpdate

Tycker om allt som pappa gör, vill gärna hjälpa till och smaka








Här är jag påväg ut, vill åka och bada :)


Badväskan är redan packad och klar




Mest av allt tycker jag om att gå, gå och gå.. finns inget roligare




Jo, kanske att busa med pappa då :)




Vi har det bra på semestern trots regn... en minitripp vankas i veckan.

Har även vart och fotat oss hela familjen hos Fotografica , tog bilder på hela familjen, bara L och sen bara på mig och J. Det lilla vi fick se såg jättebra ut, sen är det ju bara det där att välja ut kort med. Jag är ju inte våg för inte liksom, snacka om beslutsångest. Haha.
Få se om jag lägger upp smakprov på bilderna.. skulle vilja lära mig att "vattenmärka" (?) alla bilder jag lägger upp men som vanligt fattar jag ingenting, Någon som vet hur man gör?


Nu ska jag fortsätta mysa med min bakfulla storprins, L sover sen 18.30 .. somnade med vällingflarran i munnen :)

Vad ska ni göra på semestern?


PUSS
La Familia


OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Allt och inget i regnet

Idag har vi städat och plockat en massa här hemma, tog en paus nu för att ge L mat och göra iordning mig lite inför besöket på stan.. J är inne och jobbar ett par timmar (ja, på sin semester) så Limpan och jag får mysa för oss själva.. han gillar att jaga damsugarn - helt galen blir han. Hahaha, sweetie. 


Igår ringde de från Babyland och sa att Linus nya bilbarnstol kommit, så vi gav oss iväg dit och sen blev det Ikea. L verkar trivas riktigt bra i nya stolen. Älskar att gå på Ikea/Ikano... skulle vara så gryyymt om Ikea kom till Norrpan :) (dreeeam on :)
Fyndade lite småplock som vanligt, bla sånna där stickproppar man sätter i kontaktuttagen eftersom L kryper omkring och ska pilla på allt nu och sen även hörnskydd till borden för jag tror inte det är långt kvar till L ska börja ställa sig upp mot saker..och en massa förvaring för jag är såååå trött på allt som bara ligger överallt jäääämt.
Vi är nog proffs på att stöka till asså, och tyvärr tröttnar jag ganska snabbt på att plocka/städa hela tiden så med tiden blir det mer o mer och till slut får jag panik och städar som en tok.


Nej nu ska jag fixa det sista innan vi åker in mot stan.

Pusskram

Tisdag

Idag är det tisdag och regnet fortsätter ösa ner ... vi kom på att vi kunde dra till badhuset, sagt och gjort -
mamma/mormor följde med, Linus tyckte det var mysigt men blev väldigt trött och deckade efter badet i vagnen. Jens och jag passade på att "leka" av oss medans mamma såg till Limpan. Hoho, dock tycker jag att det är lite för kallt i bassängerna men men det är nog bara att vänja sig :)







Här är en film på när L äter lasagne härom dagen, vill så gärna äta och kladda själv så de fick han :)







OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Long time, no see

Oj, nu var det länge sen jag skrev.

Vi har som sagt semester och har även världens största husvagn uppställd utanför vårt hus :)

Vi har besök av nästan hela Familjen Engström från Smålandsstenar, (Lisa saknas men hon är på vift med sin käraste :) Vi har grillat, skrattat, druckit drinkar/cider och vart på 81-årskalas... imorn åker de vidare mot Gotland. Har varit jättekul/mysigt att ha er här, ni är välkomna när ni vill och ni är absolut INTE till besvär. Kram på er.




Linus älskar sin gåstol och nu går det undan




Om jag fick så skulle jag gärna äta upp kameran....




.. och tvdosan :) ....




Tycker om att busa med mamma och pappa i soffan







så kan jag själv också :)










När inte mamma och pappa ser så gör jag sånt jag inte får :)



när de sen kommer på mig ser jag ut såhär, "jagharintegjortnåtminen" :)




Eftersom jag är en riktig klätterapa så tyckte mamma och pappa att det var bäst att jag fick flytta ner ett hack i sängen så jag inte klättrar ur och slår mig.








Nej nu ska vi semestra vidare i detta härliga väder *not*
Pannkakor till lunch och sen blir det en sväng med bilen.

Ha de toppen alla vänner.

Pusskramar


Lugnet

Sitter i soffan med datorn i knät, lugnet har spridit sig i huset och jag är varm och kladdig. Skulle verkligen behöva styra och plocka i huset MEN jag orkar inte, jag orkar inget när det är såhär varmt. Vill inte klaga men det är verkligen kvavt.
Hoppas det blir fint väder imorn för då ska vi våldgästa Z föräldrar och deras pool.

Idag har L och jag lunchat med mamma/mormor och sen har vi vart på date med bästa Matilda - vi har typ spikat att vi ska åka till Avesta o hälsa på dem i sommar. Äntligen, så länge som vi pratat om de :)

Imorn är det fredag och det betyder att J går på semester, WOOOHOOO.


Har jag precis plockat en tallrik jordgubbar ute i trädgårn - äntligen börjar de få färg våra små goda o söta gotlandsjordgubbar :)
Så nu ska dessa godisar avnjutas med massa god mjölk o lite lite socker :)

TREVLIG KVÄLL


Nedräkning

Igår fick L sina första bilar, han ålar omkring och leker med dem hej vilt.. så himlans kul o se... han fattar nog inte att det är just bilar haha men roliga är dem iaf :)

Nu är det bara idag och imorn kvar sen har vi vår älskade sambo och pappa hemma i 5 veckor, ska bli sååå underbart.

L har sovit hela nätterna utan att äta och utan att ens vakna till någon gång nu i nästan en hel vecka, känns helt underbart och jag är sååå glad att vi körde 5-minutersmetoden även om det var jobbigt de första kvällarna.

Nu ska vi nog gå ner till badet en sväng.




Finns det någon godare frulle än en stor tallrik jordgubbar å mjölk :)


Olycka

Idag har min kära storebror varit med om en trafikolycka med sin firmabil, lyckligtvis klarade han sig väldigt bra vad vi vet än så länge. Han ligger dock på akuten med nackkrage och på en såndär bräda och väntar på att¨få bli röntgad. Man tänker alltid att "nej, sånt här händer inte mig eller mina närmaste" men shiiit va olyckan kan komma snabbt.

Såhär såg det ut, det är brollans bil som har vält - bilderna är tagna från wighsnews






Nu ska vi grilla, jag är sviiinhungrig.

Ha en trevlig kväll.
Puss

Hot

Idag är L och jag hemma och chillar, Madde och Edwin har varit här en sväng på förmiddagen - vi gick upp till Aborreberg och åt glass. Älskar verkligen att bo här, så nära vattnet.

Nu har jag ätit lunch och snart ska L äta med o sen blir de middagslur, hoppa shan sover lite längre så jag med kan vila mig lite.


RSS 2.0