Fam Engström/Karlsson önskar er en mysig ...

100media_imag022 (MMS)

Fam Engström/Karlsson önskar er en mysig Valborgshelg <3


Tittat på de STORA brandbilarna har vi ock...

100media_imag021 (MMS)

Tittat på de STORA brandbilarna har vi också hunnit med.. Linus mormor känner massa brandmän så lite VIP har vi :)


2011-04-28

100media_imag021 (MMS)

Vi har en kille som älskar glass, speciellt sandwich.. på bilden har vi cyklat bort småbåtshamnen o köpt glass.. finns även en minigolfbana där som intresserar den lilla mannen väldigt mycket, så det lär bli en runda snart :)


2011-04-28

Vill bara kika in och säga Välkomna till en hel del nya läsare :)

Statistiken har visat rejält uppåt nu ett tag, KUL tycker jag!

2011-04-27

Sådär ja, nu är vi tillbaka i vardagen efter 2 veckors vabbande.

Nu hoppas jag verkligen att detta var sista sjukdomsperioden innan sommaren.
Linus har tappat både vikt, humör, trygghet och glädjen under denna sjukperiod. Han är inte alls sig själv, vilket man iofs kan förstå efter allt han gått igenom.. Han är ju så himla medveten om vad som händer och sker nu.

Läser ju några "sjukabarnbloggar" och känner att våra problem är en droppe i havet mot deras.
Jag lider verkligen med alla som tvingas vårda sina sjuka barn, bor på sjukhus och har en oviss framtid.
Ens barn är ju verkligen ens allt, man ger upp "sitt eget liv" för att ta hand om dem.
Kika gärna in hos Noah och Noel och skicka lite styrka! Jag beundrar deras styrka sååå mycket! ♥

Nog om sjuka barn.
-----------------------------------------------------
Nu till, PÅSKEN (!) som måste gå till historien, såååå underbart vi haft det. Vilket väder. Vi hade inte alls mycket planerat så dagarna har gått till utelek och fix hemma. LOVE IT!
Har ändå hunnit med att hänga på mammas landställe i Svärtinge tillsammans med familjen, hos min farmor & farfar i Smålandsskogarna och med lite vänner. Har till och med fått lite färg på min genomskinliga kropp! Wohooo.

Har även hunnit peppa mig själv mentalt för en liten viktnedgång, skulle vilja gå ner 5-6 kg.
Känns som jag går och väntar på att något ska hända utan att jag gör ett skit själv. Haha.
Jens och jag har tagit i hand på att både han och jag inte ska äta nåt onödigt socker (typ godis, fikabröd mm) och jag ska försöka röra på mig varje dag! Ska börja cykla till jobbet snart så han man den dagliga motionen vunnen eftersom det är ca 1 mil tur/retur. Heja Heja!


Ser fram emot sommaren, hoppas på en varm sommar med massa sol, bad och umgänge. Blir Gotland som vanligt och sedan några veckor hemma, och så har vi ju 2 st bröllop att se fram emot.



Ha det gött!
Hej Hopp ♥

Sitter på jobbet och har tyvärr inga nya bilder, så rotade lite i arkivet av bilder jag lagt upp under åren.
Fastnade för denna, mina killar som jag Älskar sååå mycket så det gör ont ♥






Läget är under kontroll, vi är hemma på pe...

100media_imag021 (MMS)

Läget är under kontroll, vi är hemma på permission över natten. Han äter o dricker bra själv vilket för med sig en mkt piggare Linus. Vi ger panodil/ipren i förebyggande mot feber.. andningen är fortfarande jobbig för honom, fick med oss en 4 st kortisontabletter hem som vi ska ge imorn bitti sen avvakta o se om de hjälper. Nu är det Nattinatti från min egna säng, Lovely :)


Natten har varit lugn, Linus har sovit mkt...

100media_imag020 (MMS)

Natten har varit lugn, Linus har sovit mkt skönt hela natten.. har inte ens vaknat vid inhalationer, mätning av syresättning el temp.. vi föräldrar här alltså kunnat sova ifatt lite vi också, grymt skönt. Idag är Linus MKT piggare idag än igår, vi här vart ute på lekterapigården en stund nu på morgonen. Inhalationerna hjälper inte speciellt mycket tyvärr, så nu får vi åter igen prova med starka kortisontabletter. Men läkaren pratade om att vi ev skulle få åka hem idag beroende på hur Linus mår såklart.. så håll tummarna.


Blir kvar en natt till.. nu är det prat om...

Blir kvar en natt till.. nu är det prat om dropp alt sond för att han inte får i sig tillräckligt med vätska. Vi jobbar o jobbar med att han ska dricka själv men är inte riktigt på det humöret.. men vi kämpar på. Nu här panodil/ipren verkat i han är piggare men fortfarande stånkig i andningen.. så inhalationer natten lång igen. Väntar på att läkaren ska komma o lyssna på honom. Hoppas vi får åka hem imorgon!


Efter 75 försök att sova liggandes så gav ...

100media_imag020 (MMS)

Efter 75 försök att sova liggandes så gav vi upp. Han hostar sönder sig, fattar inte att den lilla kroppen orkar. Får bli sittande sovning inatt.. inte många timmar sömn med andra ord. Godnatt!


2011-04-14

100media_imag019 (MMS)

Det går bra o sova på toagolvet tom, bara jag får vara nära mamma.. o mamma var också nöjd eftersom jag hann med en snabbdusch. Snart mot Vc.. kanske måste inhalera lite o kolla halsen.


2011-04-13

100media_imag018 (MMS)

Min älskade lilla kille. Febern är tillbaka.. snorig, hosta o astma.. trodde faktiskt att astman skulle ge sig nu framåt vårkanten men icke. Det var 10 barn sjuka på bara Linus avd på dagis i tisdags. Skönt att det inte bara är han.. men så segt med sjukdom. Blir hemma resten av veckan.. hoppas han kryar på sig till helgen.


2011-04-11

100media_imag018 (MMS)

Tror vi har en sötnos som tar igen all missad sömn de senaste nätterna pga astma o hosta.. vi gick upp ca 6.30 o vid 8 somna han igen och vaknade nyss.. nu har han ätit en pannkaka o en halv glass o leker just nu med påskpresenterna han fick av sin farmor o farfar igår. Har inte haft nån feber idag så hoppas det fortsätter så, att det bara behövdes lite påfyllnad i sömnlagret :)


2011-04-04

Haha, Jag måste bara lägga upp detta en snabbis.
När Jens kom till dagis idag så var det party, kolla detta söta klipp som Jens filmade.








2011-04-01

Min morgon skulle kunna vara ett aprilskämt, men visade sig vara helt sann :)

Herre gud!

Dagen började med att jag försökte få på Linus "maskeradkläder" eftersom de skulle ha utklädningsfredag på dagis idag. Tyvärr så vägrade han ta på sig den fina tigerdräkten som han fått låna av kusin Emma.
Tänkte att jag skulle ta med kläderna till dagis, men så glömde jag dem hemma såklart.. så hem och hämta dem och tillbaka till dagis o lämna dem.
Påväg till dagis ringde Ida och frågade om jag kunde köpa bröd till jobbet, utanför bageriet kom jag på att jag glömt plånboken hemma.. bara vända och åka tillbaka. Hemma lyckas jag sätta igång vårt larm så Securitas ringer och säger att de får "inbrottslarm" från oss. Hahaha, det var bara lilla jag  fick jag ur mig och skämdes ihjäl. Påväg mot bageriet och jobbet igen blir jag självklart stannad av polisen för körkort och nykterhetskontroll.
Haha, OMG vilken morgon säger jag bara!

Nu är arbetsdagen snart slut och vi ska hem till mamma o dom för lite fredagsmys.
Imorgon bär det av mot Småland och Fam Engström. Mys!

Har ni blivit lurade idag?

Ha en underbar helg!
♥♥♥

RSS 2.0