Namninsamling

Hittade detta hemska inlägg hos Hanna, självklart skrev jag på listan och för förhoppningsvis detta vidare till många andra som också väljer att skriva på.

"15-åriga Sophie Lohede tog sitt liv bara timmarna innan hon skulle vittna mot sin våldtäksman. Åklagaren lägger ner målet och våldtäksmannen går fri! Visa att DU bryr dej genom att skriva upp dej på namninsamlingen om att målet bör tas upp igen."

Det var en video också med en massa bilder på Sophie, jag vet tyvärr inte hur man lägger upp videos men ni kan kika in hos Hanna om ni vill se.


---------------------------------------------------------------------------------

Igår kväll började vår "kamp" för att få Linus att somna själv i sängen, det var det jobbigaste jag varit med om det bara skär i hjärtat och bildas en klump i magen men efter ca 1 timme så somna han med snutten över ansiktet, sov sen fram till 23 då han ville ha mat och sen sov han ända till 05 innan han ville ha mat igen och somna till slut om till 07. Niiice, här har ni en som känner sig någorlunda utvilad idag :) Hoppas på att det går snabbare och snabbare för varje dag som går och att han till slut somnar direkt och utan gråt.


Tack och bock


 


Kommentarer
Postat av: Jonas Jakobsen

Hej!

Klistra in den här adressen i webbläsarens adressfält så kommer du till en sida som har instruktioner på hur man gör för att lägga in Youtubeklipp. http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-filmklipp-pa-bloggen-youtube.html

2009-04-14 @ 11:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0