Lussebak och mys

Vilken mysig dag vi har haft, har hunnit med lunch och fika på Maxi, en sväng på stan och en supermysig eftermiddag/kväll hos fam Nobrant/Karlsson (bror med familj) Vi har bakat massvis med lussebullar, ätit god paj, mumsat på ett par (läs 3-4 st) lussebullar och umgåts en massa. Tyvärr hade jag inte kameran med mig, Jens tog kort med mobilen men vi hittar inte USB-sladden..
Nu är jag i alla fall mätt och belåten och redo för sängen...


See you in the morning..
Sleep tight

Uppdrag Julklappar

Vi är redan på språng, mot julhandeln ... vi ska försöka reda ut det här med julklappar får se hur det går...

Senare är det lussebak hos familjen Nobrant/Karlsson, myyyyys.

Ha en underbar dag!

Puss
Påsen


Kladdkaka och badminton

Jens fick ett ryck och bakar just nu kladdkaka, mums va gott.
Lördagskvällen ska spenderas hos kära mamma som är helt ensam ikväll, vi ska laga tacos och bjuda på kladdkaka.

För er som undrar hur det går med barnafödandet så kan jag säga att det är coollugnt på den fronten, jag går och går, städar och städar, skurar golv och idag har jag tom spelat 1 timme badminton med Elin, Vasse och Jens men inget händer... det enda jag känner är trycket neråt och någon konstig smärta i ljumskarna/pullbenet (?) vi är iofs inte ens i mål än, 11 dagar kvar men ändå...

Vi har dessutom hunnit med en helt underbar frukost på Grand Hotel efter badmintonen och en tupplur på de, mysigt att lyxa till det i vardagen.

Ha en mysig lördagskväll.

Bildbevis innan den försvinner ner i magen ♦




Dreams are comming true

YEEEEEEEEEEEEEEEEES, äntligen åkte den lilla flickan ut ur Idol.. som ag har väntat på detta. I´m so happy.
Nu blir det badminton och sen lyxfrulle på Grand Hotell :)

See Yaa
Kärlek




God mat och gott sällskap

Nu har vi ätit vår fredagsmiddag som blev fläskfilé med champinjoner & tomat, ris och en god sallad till det - detta avnjöts  tillsammans med tända ljus och lugna favoriter i bakgrunden, myspys som vanligt... har nu förflyttat oss till soffan där en skål godis och julmusten väntar, nu fattas bara Idol. Hoppas verkligen att Johan Palm åker ikväll, han är inte värd att vara med längre, synd att det endast skiljde 1 % mellan Anna och Johan förra veckan - tycker inte om Anna heller speciellt mycket MEN hon är tusen gånger bättre än Johan. Va tycker ni??


J ville så himla gärna vara med på kort (eller inte)


Mums

Snigel på ögat??

Nästan i alla fall, har fått en vagel i (?) ögat, ser ut som Rocky efter en boxningsmatch... hmm nästan i alla fall, den är rätt liten men gör sååååå ont den lilla rackarn.... Jag ska trotsa den jäkeln med att ta på mig mascara. Hoppas den fattar vinkeln, måtse ju trots allt vakna även fast man har en vagel? Mouahaha.

Styr mot coop....
God Bye


Inte riktigt så illa kanske.....

Lyxvillor, Finanskris????

Blev en promenad till slut, tog en runda bland husen i Lindö, shiit va folk bygger (va hände med finanskrisen?) här märker man då inte av den iaf, ena pangvillan efter den andra smälls upp, sedan verkar det vara "inne" att renovera eller bygga till med. På ett hus längs Bedevindsvägen har dom pangat på en övervåning på ett redan ENORMT hus och dessutom så överlappar övervåningen undervången?, hmm ser rätt skumt ut må jag säga..  Ajja, verkar iaf inte vara något fel på folks ekonomi?!

Nu ska jag hoppa in i duschen (bättre sent än aldrig) och ge mig iväg och handla lite till kvällen, eftersom det är fredag betyder ju de Idol och att det ska lagas något extra gott till mig och min älsklings numera obligatoriska myskväll :) 


Tjooheej

Fredag hela veckan..

Här är listan på vad ni tror det gömmer sig i min mage, kom ihåg att ni fortfarande kan kommentera och berätta vad just ni tror :)

Elin Ö - pojke, 6/12
Mamma - pojke, datum?
Jonas J - 5/12, kön?
Tessan - Pojke 13/12
Jens - flicka, 6/12
Sanna - pojke, 7/12
Petter - pojke, 10/12
Jessica H - flicka, 4/12
Matilda - pojke,11/12
Ida A - flicka, 10/12
Jessica A (min frisör) - flicka, 19/12

Nu blir det promenix, I´ll be back.... oj, snabbare än jag trodde, de började precis regna så prommen får vänta ett tag. Buhuu.
Kanske skulle ta och lyxa till det lite med att försöka mig på att raka benen?, det är numera en stoooor utmaning - bara så ni vet vad ni har att vänta er både tjejer och killar :)



Smygstart

Idag har inte jag inte gjort många knop, förrutom damsugning och tvättning.. Vid 15 tiden kom jag på att jag kanske skulle åka och reka lite julkappar så det bar av till Maxi, där hittade jag lite grann till bla Jens och Emma - Wedins ska tydligen byta ägare så de har 30 % i hela butiken (tips), jag hittade ett par skor till J som endast kostade 349 kr och dem impulsshoppade jag utan att ens veta om han skulle kunna ha dem eller ännu mer VILJA ha dem - skor, J och jag går inte riktigt ihop alla gånger, ihhhhh.... MEN det bästa av allt var att han tyckte dem var jättefina och tom sköna och storleken passade som handen i handsken. och vem blev gladast i världen om inte jag - MOUAHAHA.  åkte även förbi Rusta och Bauhaus och fyndade lite julpynt och julmust på vägen hem.
Nu har jag pyntat lite i köksfönstrena, här kommer lite bilder på de + ett av mina fynd idag :)

Sleep tight


Julpyntat i köksfönstrena

Big mama på stegen                                  Snygging va?


Ett av fynden, och daddy blev såå lycklig

Gamla minnen

Haha, måste bara visa er - hittade en gammal bild på datorn på mig, Thezzan och Malin - vet faktiskt inte exakt hur många år sen det är men det lär vara minst 5 år sen kanske... Vilka pinglor och va bruuun man var. Hohoo.


Fullspeckat schema..

I tisdags var jag hos frissan, klippte av en bra bit och gjorde rejält med blonda slingor - som vanligt är det ovant me kortare hår men jag är nöjd. Efter frissan så mötte jag upp mammi för en lunch och lite skvaller, tack för det.. sedan bar det av mot min fd arbetsplats för ett litet besök för att senare träffa Ölin på stan... hon shoppade en hel del, medans jag bara gick och suktade efter ALLA fina kläder som finns överallt just nu, hittar huuur mycket fint som helst. Jag shoppade faktiskt en topp i strl 38 som kan hoppas jag kan ha sen och så hittade jag en jacka på H&M som kostade 598 ;- men det var halva priset på den + att jag hade en bonuscheck på 100 kr så 200 kr tyckte jag att jag kunde unna mig och jag kunde knäppa igen strl 36 MED mage och kofta under så då blev jag glad och den kan jag även ha efter med. Anledningen till att jag köpte jackan var att de jackor jag kan använda nu glipar längst ner på magen, och den här jackan gick ner över rumpan och en bit ner på låren så inget glipande där inte :) WOOHOO.

Vet ni att igår hade Linus namnsdag, vi har ju bestämt (tror vi iaf) att om det blir en pojke så blir det en liten Linus :)
Igår var en skapligt lugn dag, pysslade lite här hemma och hämtade min älskade brorsdotter Emma på dagis - hon förgyller mitt liv. Underbara trollunge ♥ Lite extra kärlek till bror & Cilla med ♥
På kvällen kom Vasse och Elin förbi en sväng och drack julmust och åt pepparkakor med oss, hihi.

Nya frillan och nya jackan....
Tjipp





Vad

Just de, jag har ju glömt att berätta om mitt och J´s lilla vad.
Det gäller lillskrutt och vi har slagit vad 500 kr om vilket kön det blir, jag är ju som sagt 99 % stensäker på en liten kille medan J tror att det blir en liten tjeja. SPÄNNANDE tycker han medans jag vet att den där femhundringen snart finns i min plånbok.. mouahahaha.


Kärlek


Anytime

Besöket hos BM gick toppen, som vanligt. Skrutt ligger fortfarande som h*n ska och nu får den faktiskt komma ut när den vill, weeee. Maggan (barnmorskan) trodde inte att vi skulle gå över tiden, kändes skönt att höra - men va vet hon egentligen :) Nu har jag stannat i min viktuppgång med, ligger kvar på 71 kg alltså 11 kg +. Va tror ni att det blir för kön och vilket datum tror ni den väljer att titta ut? Kan ni inte lägga era "vad" som en kommentar så kan jag sammanställa sen ? :)

Var ju hos Maria R förrut och hennes helt underbart söta dotter Amanda, hon var redan skofettishist som sin mamma - gick omkring i mammas högklackade skor och bar på minst 2 par skor. Haha, så jäkla sööt. Det var kul o träffa dem.

Nu har jag vilat lite och ska väl ta och laga lite mat till min älskade J - han skulle jobba över nån timme.
Jag skulle ge mig ut och skotta lite tänkte jag, men de fick jag inte för J, han tyckte mest att jag skulle ligga på soffan och försöka vara gravid.. Haha, sweetie. Ska nog iaf skotta gången ut till brevlådan så jag kan kolla posten så kan han få göra resten.. Han var rädd att grannarna skulle tro att han var dum och skickat ut sin höggravida "fru" och skotta. hihi. Så är i alla fall inte fallet, han har bara en envis gravid ko som är lite rastlös :)

Imorgon blir det frissan, lunchdate med älskade mamma och eftermiddagsdate med min kära vän Elin. Fullspeckat schema med andra ord.. WOOHOO. Det börjar närma sig Jul, ska bli så himla mysigt.. ska ev ge mig på att baka lussekatter nu när jag är hemmafru och tänk att det finns ett nytt liv i vår lilla familj i Jul.

Skänker även massa styrkekramar till min vän Madde som råkat ut för matförgiftning.... KRAAAM och krya på dig.


Snökaos

Shiit vilken chock jag fick när jag tittade ut när jag var uppe och kissade kl 4 imorse, men sååå mysigt.
Skjutsade J till jobbet kl 06.30 imorse efter vi har Subban inne på polisch(?), det var inte alls så mysigt att kliva direkt upp ur en varm säng ut i kylan och snöovädret - men det gick och jag fick köra väldans försiktigt eftersom plogmänniskorna inte orkat sig ut än :)

Nu sitter jag här, ska strax hämta J igen för att åka vidare till Maggan (BM) - hoppas lillskrutt ligger kvar och har fixerat sig. Efter vi varit där ska jag åka och träffa Maria, en gammal kompis och hennes söta dotter Amanda. Ska bli trevligt.
Det är mina planer för dagen.. få se om det dyker upp något mer, eller om jag åker hem och myser.

Ha en toppendag i snöstormen, kör och gå försiktigt.
Puss
Påsen

 

Dominanta anlag

Måste bara lägga in en sak som jag hittade och tyckte var lite kul...
(Obs! Listan är stulen)

  • Brun och grön ögonfärg dominerar över blå och grå.
  • Normal syn
  • Grop i hakan.
  • Skrattgropar i kinderna.
  • Förmåga att rulla tungan till ett rör.
  • Mörkt hår dominerar över ljust.
  • Lockigt hår.
  • V-format hårfäste dominerar över rakt.
  • Medsols hårvirvel dominerar över motsols.
  • Normal pigmentering dominerar över albino.
  • Fräknar.
  • Fria örsnibbar dominerar över fastvuxna vid kinden.
  • Böjd näsa dominerar över rak.
  • Rak nästipp dominerar över uppnäsa.
  • Vida näsborrar dominerar över trånga.
  • Fylliga läppar dominerar över smala.
  • Skomakartumme med övre delen av tummen bakåtböjd.
  • Inåtböjda lillfingertoppar dominerar över raka.
  • Högerhänthet dominerar över vänsterhänthet.
  • Höger tumme överst vid knäppta händer.

Trädgårdsarbete

Idag har vi jobbat i trädgården, vi har klippt ner allt dött skit.. J klippte och jag tog emot och la i högar :) Vilket sammarbete, mouhaaha. Sen åkte J till returpunkten och kastade allt + lite till medans jag gjorde äppelpaj eftersom Matlu och Robeli skulle komma på en liten fika. Det var mycket trevligt, de är våra gooooa dalmasar *kärlek*
Vi har även hunnit med att "inreda" lite i bäsens rum, det blev trots viss möblebrist rätt mysigt ♥

På tisdag är det 2 veckor till lillskrutt är beräknad, my godness säger jag bara...
Bjuder på lite bildersom vanligt
Kärlek


Fredag och kärlekstema

Jahopp då var det fredag igen, min första ledga vecka har gått väldans fort - vilket är ganska skönt när man längtar efter något riktigt mycket.
Ikväll blir det som vanligt Idol och mys i soffan... skulle visst vara kärlekstema ikväll, kan inte bli bättre ♥

Idag har varit en sån där skön slappardag, inte gort många knop men det är så himla skönt ibland.

Hittade världens sötaste bild förrut när jag googlade runt lite, ni har säkert sett den förrut men den är så vacker så jag måste bara lägga upp den..

Kärlek


Absolut tjejkväll

Kan man säga, vi blev 7 tjejer minsann - Jag, Sanna, Cilla, Ida, Mickis, Stella och Emma. Jag hade gjort 2 st pajer en spenat&kalkon och en tacopaj och de var mycket populära och det är alltid kul att höra. Till efterrätt blev det Schwarzsvaldtårta, såååå underbart god tårta - skulle säkert kunna smälla i mig en hel själv.. (hmmm kanske inte hela då men näst intill)
Det blev som väntat mycket tjejsnack om allt mellan himmel och jord, det är alltid skönt att prata av sig lite med samma "släkte" hahaha. Ida har verkligen fått en söt liten bebismage nu, den är helt perfekt - ser så mysigt ut... Min ser mest grotesk ut nu tycker jag. Känner att jag börjar lessna rejält nu, mest pga av att jag inte kan sova om nätterna för att jag har så himla ont i höfter, bäcken och ljumskar... men nu är det bara att härda ut, MAX 4 veckor kvar på måndag, hoppas ju såklart på 2 veckor eller mindre :) Lääängtar så mycket efter lillskrutt nu.

Här har vi hela tjejgänget (minus fotografen och bloggerskan själv) och så 2 bilder på bästa polarna Stella och Emma
Tack brudar för en supertrevlig kväll.

Ännu en slappardag..

Börjar komma in i ledighetens tempo, allt går i slowmotion :)
Idag har jag än så länge hunnit med att tvätta lite, städa lite, diska lite, noppat och färgat ögonbrynen och färgat ögonfransarna.
När jag skulle inte till stan och MakeUp store för att ge mig själv lite lyx i vargaden så gick inget som jag ville, först tappade jag bilnyckeln 3 gånger efter varann (ok, det är väl ingenting tänker ni, men tänk på att jag har en stoooor mage i vägen varje gång jag ska böja mig ner) och som vanligt är jag ute i sista sekunden och stressar som bara den så när jag kommer ut till bilen så måste jag skrapa rutorna dessutom, gaaaah ville bara gå in igen och dra täcket över huvet.. kom något sent in till stan kan man säga, men nu är allt glömt och jag känner mig faktiskt ganska fräsch efter den lilla vardagslyxen.. ok lite shopping behövdes också, köpte mig en riktigt skön mysdress som jag ska ha med mig till BB :)

Nu ska jag snart börja förbereda inför eftermiddag/kvällens girlsnight.
Återkommer med bilder från kvällen.
Kram so loooong

Jag ser det snöar...

Jajemen, det snöar ute och några av de stooora flingorna som faller ligger faktiskt kvar - säkert inte så länge men ändå..
Nu har jag tagit ett tupplur på soffan och tänkte att jag skulle ge mig iväg och handla lite inför imorgon då girlsen kommer, får se vad jag hittar på för smakigt att äta. Måste handla rätt mycket för vi har verkligen ingenting hemma, varken i kyl eller frys. *suck* Efter handling och div andra ärenden ska jag spendera min kväll hos mamma och dom inne i stan, Emma ska sova hos dem eftersom mamma Cilla och pappa Jonas har en kväll för sig själva ikväll ;) så jag ska umgås med henne och resten av min älskade familj - J jobbar ändå över och det är sååå tråkigt att sitta själv hemma och glo om kvällarna.

Nu kör vi... tut tut

Puss
Påsen

Långpromenix..

..i höstsolen, tog spåret i aborrebergsskogen - trodde inte jag skulle orka hela men det gick som en dans, även om det gick väldigt sakta och kanske lite vaggande i uppförbackarna *flinar*

Det är rätt mysigt med höst ändå, i alla fall när solen skiner och himlen är blå :) Mötte en helgullig kvinna i spåret, hon stannade och påpekade min "helt underbara mage", hon sa även att hon skulle känna igen mig och att hon nästa gång hoppades att få se mig med barnvagn i spåret. Haha så himla söt - resten av promenaden gick jag med ett stort leende på läpparna. Det är himlans mysigt uppe i Aborreberg, lite charmigt att det fortfarande finns små söta sommarstugor kvar bland alla pangvillor.

Nu är det dags för en välförtjänt lunch och ev en tupplur på soffan...

Tjollahopp....


Rugguggla

Det är vad jag kallar vädret idag, buuuurrrr säger jag bara. Tog lite sovmorgon idag, var tvungen att gå upp och panikkissa när Jens gick upp kl 06.30 imorse, men som tur var kunde jag somna om ändå till ca 9 :)
Vid 11-tiden bar det in till stan för att träffa Mickis och sötStella, vi gick en vända på stan och lunchade på Waynes coffe - mums... Jag köpte nya påslakan på Hemtex för 79 kr styck ( det var REA, som vanligt :) Haha. Köpte även balsam eftersom det var helslut.

På torsdag kommer mina girls hit (Sanna, Ida, Cilla, Mickis och Stellis tror jag följer med också) vi ska ha girlsnight, vi har ju jobbat ihop förrut och försöker fortsätta att träffas allihopa hemma hos någon av oss lite då och då. Ska bli jättemysigt, återkommer säkligen med lite bilder :) 
Nu ska jag fortsätta laga mat, Jens jobbar över idag så han är säkert jättehungrig när han kommer hem.

Senare ska jag tända massa ljus och njuta av att man är innomhus i värmen..och drömma mig bort till sommaren och
Gotland.. avslutar med några bilder från Gotland 07.


/Å 

Finbesök

Yes, ikväll har vi haft finbesök av min älskade bror och prinsessan Emma. Brollan skulle måla bäsens rum och Emma och jag har ritat, lagat mat, gjort äpplepaj och tittat på tvn. Alltid lika kul när de kommer på besök.

Det blev ingen dejt med Mickis och Stella idag, jag var lite seg och Mickis höll på att städa så vi ska ses imorgon istället - blir nog en fika på stan.
Idag har jag istället försökt att göra lite nytta här hemma nu när jag är "hemmafru", har städat och plockat in alla bebisens kläder i nya garderoben. Dock känner jag att man inte är sig själv såhär i 9e månaden, när jag damsugit så var jag helt slut och somnade som en stock på soffan :) Underbart att få göra det, ska njuta så länge jag kan.....

Bjuder på 2 bilder på min brorsdotter Emma
Puss och ha en mysig kväll



Ohh happy day

Ni kommer inte att tro mig, men lillskrutt i magen hade vänt sig rätt helt själv till just idag. Helt sjukt. Haha. Vilken rolig en.. kanske trots allt lyssnar på mamma och pappa lite grann i alla fall :) Nu hoppas vi bara på att den ligger kvar så tills det är dags, de ska hålla lite extra koll på oss nu framöver. Vi fick reda på att h*n väger ca 3000 g också, lilla mini ♥ - åhh vad glada vi är. Nu ska jag njuta av min ledighet, sitter just nu och dricker en kopp te och äter en macka framför Malous "efter tio"  Ev ska jag träffa Mickis och Stella senare, men nu ska jag som sagt bara slappa och njuta ett tag :)


Ha en underbar dag i höstsolen, tack för alla tummar ni hållt för oss.

PussåKram
Å


Klara färdiga gå....

Gör oss klara för avfärd.... HÅLL TUMMEN.
Återkommer senare...

Tjoflöjt


Typiska söndagsbestyr

Idag har vi fått väldigt mycket gjort... skruvat ihop spjälsängen och de sista på garderoberna, plockat in alla kläder, tvättat alla bebiskläder, sängkläder och medans jag var på handboll bäddade J spjälsängen - Såå söööt. Älskar båda mina ♥ såååå mycket. Återkommer med bilder på den nybäddade sängen :)

Imorgon är det lillskrutt i magens tur att vara sammarbetsvillig tycker vi, jag är faktiskt lite nervös över själva grejen... undrar om det kommer göra ont. Ajja det får gå som det går, hur det än blir så kommer ju h*n ut på något sätt och väldigt snart också... iiihhhh va mysigt, kan inte fatta att det är så snart. Tror vi har alla prylar och så under kontroll nu, är det något som fattas märker man nog det under tidens gång.

Nu ska jag kolla vidare på Ensam mamma söker.

/Åsa

Ikea och hemmagjord pizza

Det var nog besöksrekord på Ikea idag, har aldrig sett så mycket folk där, vi hittade ingen parkering så vi ställde oss där man inte får stå (busar som vi är) Vi haffade i alla fall 3 st garderober, en madrass till spjälsängen och lite annat smått och gott som man alltid lyckas få med sig hem där ifrån.

Nu har vi gjort hemmagjord pizza, skruvat ihop garderoberna (mest J men ändå:), druckit julmust (som förresten är min nya drog) och ätit x antal klementiner, äpplen och så lite godis på det.

Imorgon är det handboll kl. 14.30 i mässhallen, GO GIRLS.

J ligger och snarkar brevid mig i soffan, såå söt. Ska nog ge upp detta och sniffa lite på honom en stund.



Sov gott eller nåt...
/Åsa








Underbara lördag

Vaknade först kl 07.30 då J gick upp, men kände att jag inte riktigt orkade gå upp då - kl 08.30 vaknade jag igen av att J gjorde frukost, stekt ägg på mackan det är inte fel :) Nu har vi slappat lite framför nyhetsmorgon och svärföräldrarna har varit förbi på kaffe en sväng. Nu är det dags att ta tag i det rooooliga (not) nämligen städning och tvättning... senare blir det Ikea.

Ha en underbar lördag!

Love
Åsis


Idol

Passar på att skriva lite i pausen av Idol, Alice och Kevin är grymma och Johan Palm SUGER - han måste ut ikväll.

Vi har ätit god mat och myst i soffan, J har druckit ett glas rött och jag julmust.. mums.
Längtar efter sängen... zzzzz :)

Kärlek

Last day at work

Yes, idag var dagen med stort D :) Det känns jätteskönt, men samtidigt lite konstigt att inte ha några måsten fram till bebis kommer. Jag fick en blomma av företaget och ett "hemmaspakit" och jättefin blomma av mina kära arbetskamrater. Kommer sakna vissa mer än andra *ler*

I helgen ska jag tvätta alla bebiskläder och sängkläder till spjälsängen, så ska jag allt bädda sängen till den lille. Så himla mysigt. (återkommer med bilder) Vi ska även åka till Ikea och handla det sista nödvändiga till lillskrutt, bla en garderob och lite annat småplock,

Fredagskvällen kommer innehålla god mat, tända ljus och mys i soffan med J framför Idol.

Ha en underbar helg.
Puss
Å

Lillskrutt i magen




Snart har vi vårt lilla mirakel hos oss, åhh vad vi längtar.


Nu har jag bara 1 dag och 2 ½ timme kvar att jobba, känns helt underbart.
Love
Åsa

Here we go

Jahopp, då har vi fått tid för försök till vändning av lillskrutt i magen. Måndag 17/11 kl 8.30 ska vi vara uppe på sjukan, först görs ett noggrant ultraljud för att utifrån det bestämma om det ens är möjligt. Är det möjligt så sätts ett dropp där jag kommer få någonting som heter bricanyl som ska göra livmodern avslappnad, sedan görs alltså försöket. HÅLL TUMMEN.

3 dagar kvar at work, sen ska jag bara slappa, tvätta alla sängkläder och kläder till bebisen och umgås med vänner och familj om dagarna :)

Puss å kram
Påsen

Välkommen till min nya blogg!

Nu har även jag hittat hit, tänkte att det kunde vara kul att hålla familj, vänner, arbetskamrater och andra nyfikna uppdaterade om vad som händer i vårt liv nu när vi snart ska bli föräldrar :) Det kommer alltså handla mest om mig, min älskade sambo och vårt kommande mirakel, en del av vår vardag helt enkelt.


Idag har vi varit på rutinkontroll hos Maggan (barnmorskan), busungen i magen hade nämligen en "deadline" att rätta sig efter som var idag. Tyvärr så gick det som förväntat, h*n ligger kvar på tvären i magen och verkar stormtrivas där, så nu blir det försök till vändning på sjukan i nästa vecka och busar den fortfarande och vägrar vara sammarbetsvillig så blir det planerat kejsarsnitt... *suck* Jag som verkligen VILL föda naturligt, men men huvudsaken är att vårt lilla hjärta kommer ut frisk och välmående. Hjälp oss att hålla tummen håååårt för att allt går vägen med vändning osv...

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen.

So long  /Påsen

RSS 2.0