Bröllop(sfeber) råder det idag..

downloads_imag02 (MMS)

Bröllop(sfeber) råder det idag.. 3 st vet jag som gifter sig idag och 1 av dem har vi äran att få närvara på. Jens barndomsvän har lovat sin fina Karin evig kärlek! Mycket vackert, och mina tårar rann som bara den, blödig som jag är. Nu ger jag upp o kryper ner i den sköna hotellsängen.. så najs (vad är det med lakan/påslakan/handdukar på hotell egentligen?!) Love it!! Jens har inte gett upp än o lär nog inte göra på ett tag.. barndomsvänner är ju alltid barndomsvänner och nästan hela gänget är samlat så det lär nog dröja :) Tack och godnatt <3


Det tar sig :) Känns som magen är mkt stö...

100media_imag038 (MMS)

Det tar sig :) Känns som magen är mkt större än med Linus i samma vecka (v.15) .. men det jämnar nog ut sig i slutändan :) Alltid lite mer "svullen" på kvällen också.


Hmm.. går sådär med att försöka få bort lu...

100media_imag038 (MMS)

Hmm.. går sådär med att försöka få bort lunchnapen när man bara är hemma o slappar.. helt plötsligt sover han när vi sitter o kollar på Nemo. Tror han är någonstans mitt emellan, behöver det kanske för att hålla humör o tålamod uppe men är megasvårlagd på kvällarna om han sover.. dilemma! Får se vad dagis säger nästa vecka, får prova oss fram. Det går framåt med framsidan, nu är formen lagd och idag armerar grabbarna.. sen blir det lite uppehåll över helgen för bröllop.. o i nästa vecka börjar vi jobba. Förmodligen kommer vi anlita någon som gjuter åt oss. Längtar tills det är klart! Nu ska jag väcka lilleman. Hej svejs


Mysfika hos grannen :)

100media_imag037 (MMS)

Mysfika hos grannen :)


2011-07-25

100media_imag037 (MMS)

Ny cykel för stora killar, var lite svårt första 5 min att fatta det där med att man bromsade om man trampar bakåt.. men det släppte o nu har det riktigt fort framåt. Vi är superstolta över vår duktiga kille och han är superstolt över sin "stora" cykel :) På tal om annat så är Linus inne o en sjukt jobbig period.. världen går verkligen under om han inte får som han vill och han skriker o slåss. Blir helt slut i huvudet av allt detta. Många prövningar ska man gå igenom som förälder.. ibland hat jag bara lust o sätta mig ner o ge upp.. men kan får försöka tänka på att det är en del i hans utveckling, trots att det är sjuukt jobbigt. Bege, dags o bära in lillpysen i sängen.. somna på soffan 18.20.


Linus i extas i morse när grävarn kom :)

100media_imag037 (MMS)

Linus i extas i morse när grävarn kom :)


2011-07-22

downloads_imag02 (MMS)

Låt mig presentera lillebror/lillasyster :) Beräknad att komma till oss i slutet på januari 2012. Vi är såååå glada att vi får möjligheten att uppleva detta igen. Det är verkligen inte en självklarhet. Ytterligare en envis liten där inne som inte direkt ville samarbeta på UL, så vi fick äran att se det lilla livet 2 gånger på 1 vecka :) stod på huvudet och låg i kors med benen o vifta med armarna. Sööt!


2011-07-19

Semestertider och bloggen är mer "död" än vanligt :)

Har varken tid el ork till att uppdatera så mkt längre tyvärr..

Men vi tar en sammanfattning, vi har haft 2 superbra veckor på vår älskade ö Gotland.
Linus har hälsat på Pippi på Kneipbyn bla, och det var ju en väldigt konstig/spännande upplevelse.

Nu är vi på hemmaplan och njuter av våra 2 sista semesterveckor.

En annan rolig sak är att Linus numera är helt blöjfri på dagarna och han är såååå duktig, vi är såå stolta <3 
Det gick lite trögt i början men efter nån vecka el 2 fatta han galoppen och nu är han superstolt varje gång han går på toan. Hihi.

Händer lite annat kul i våra liv just nu också men mer om det vid senare tillfälle!

Vi ska göra om vår framsida på tomten, samt garageuppfarten. Grävarn kommer i helgen o gräver upp allting. Ska bli såå kul o komma igång med det. Just nu är vår tomt verkligen katastrof. Men allt kostar ju så in i norden så man får ta lite i taget :)
Nasta år blir det förmodligen att lägga om tak samt måla huset.. det längtar jag också till.

Nu blir det att sova.

Puss o godnatt
<3

RSS 2.0