Sweet

Hittade en gammal bild.

Hur söt?! :) 7 dagar gammal <3Hjääälp

Åhh jag är så trött på det här konstiga vädret, vet att alla klagar och jag tänker också klaga lite.
Mitt humör påverkas verkligen av vädret, igår och idag är nivån låg och tålamodet är obefintligt.

Hoppas på sol och varma vindar till helgen så vi kan vara ute mycket och mysa med min älskade lilla familj.

Linus är på topp, han stormtrivs på dagis och är numera allmänt en glad skit.

Jag har ångest inför hösten, om vi får en plats på vårt förstahandsval - ska byta dagis då eller inte - det finns ju båda för och nackdelar med allt.

Anledningen till att vi stått i omplaceringskö till vårt förstahandsval är dels att vi faktiskt valde det som förstahandsval och dels att de har fler avd som sammarbetar med varandra och bättre öppettider. (Jag ska gå upp på 100% from sept)
Vårt nuvarande dagis har öppet 7-17 och är än så länge bara 1 avd vilket jag kan tycka är lite mysigt samtidigt som det är väldigt sårbart när det gäller frånvaro på ord personal.. alltså mycket vikarier som barnen kanske inte känner till och framförallt så är lokalen bara tillfällig och det i nuläget oklart vart och när de ska flytta... oavsett vart de kommer flytta så kommer det bli en bit ifrån oss och vi vill ha dagis i nära vårt hem. Vårt förstahandsval ligger mitt över gatan.


ÅHH jag kan älta detta hur mycket som helst känns det som. jag blir galen.
Som tur är, är en av familjen som skolades in samtidigt som Linus inne på samma linje.. Kan ju vara skönt om de kanske kan hamna på samma avd och isf känna tryggheten i varandra åtminstonde. 


Hur skulle ni göra?

Bus i vårsolen

Vilken underbar dag, den började lite segt då vi var uppe rätt länge (läs 00.30) igår kväll :) Tack E & V för en mysig kväll.

Efter Linus middagslur cyklade vi bort till andra sidan hamnen och Fam Palm/Gardell, där bjöds det på fika och massa bus med Linus dagoskompis Klara... vi var ute nästan hela eftermiddagen i solen. UNDERBART, Tack för en mysig eftermiddag!


Linus ät en stooor portion köttfärssås o spagetti + en portion gröt sen tacka han för sig utan ett knyst. De tar på krafterna att busa runt i vårsolen :)


Nu står köttgrytan och puttrar och Jens sätter ihop Linus gungställnings som han fick i julklapp.


Batterinivå LÅG

Idag känner jag mig lite låg... men jag tror det är vädret eller så är det bara en lågdag helt enkelt. Man kan ju inte alltid vara på topp :)

Blir att kurera oss även denna helg så vi kan bli friska nån gång, jag är såååå trött på att vi aldrig får vara friska.. ibland undrar jag vad vi gör för fel????? Men jag antar att det är så när man har ett barn som precis börjat dagis :) Snart kommer sommaren och då får vi förhoppningsvis vara friska och njuta till 100 % LÄNGTAR!


Hoppas ni får en mysig helg.

Puff - som Linus säger när vi pussas, Älskade lilla skitunge <3<3


Bildregn

När Linus morfar var i London och kollade på fotboll kom han hem med denna urgulliga dress.
Liverpool är det som gäller :) Tack morfar (mooffaaa) <3<3

 

Det finns nog allt en idrottskille i denna lilla skitunge.
Lite handboll :)

  

Lite fotboll, nicka är kul :)

  Köra vagnen är kul

 


allra helst när pappa kör mig i vagnen supersnabbt i hela huset :)


annars kan man helt enkelt bara stå i denklättra är just nu en av favoriterna både ordmässigt och fysiskt,
helst upp i soffan och tända och släcka mammas lampor i fönstret eftersom jag vet att jag inte får det....
  


en annan favorit är "täättaaa" som betyder tvätta (händerna)..
 

Annars busar jag mest runt och är världens underbaraste kille <3


<3<3 ÄLSKAD AV MÅNGA <3<3


Dåligt

Hallå?

Va händer med vädret?, Igår en helt underbar vårdag med sol och grillning och idag vaknar jag upp till en vit mark? Min mamma säger att det kallas "aprilväder". Hmm... då hoppas jag mer än gärna fram till maj, typ NU direkt. Om man ska se något positivt i det hela (som man alltid måste försöka med) så är det att jag jobbar just idag... tänk om jag jobbat igår tex... då hade det varit sååå mycket segare.

Känner mig inte alls bra, natten till igår hade jag feber och dunderhuvudvärk, igår var det mkt bättre men idag känner jag mig rätt dålig igen.. Jens ringde förrut och sa att han hade feber. Än så länge är Linus frisk sånär som på lite snor och hosta. HOPPAS han klarar sig från febern.

Sitter i skrivande stund och äter grillat från igår. MUMS!


Jag är sjuukt sugen på marrängsvisch, kanske är det därför jag har sagt att när jag blir frisk så ska jag ska ta tag i mitt sockerberoende och min kropp som sakta men säkert börjar lika en 80-årings?

Nu slutar jag snart.
Se yaaa

Glad Påsk

Hemma från Ullared, jag är supernöjd med allt jag köpte.. mindre nöjd är väl Jens men detgår nog över :)
Vi är halvsjuka hela familjen så nu blir det att kurera under påskens ledighet..

Nu drar jag snart till blåkulla :)
RSS 2.0