Noels insamling

Vet inte vart jag ska börja riktigt, men jag har under en längre tid följt en blogg där en fin familj kämpar för sin allvarligt sjuka sons liv. De fick inte den där "drömstarten" på livet som nyblivna föräldrar som de flesta drömmer om eller rent av får uppleva. De har fått kämpa för sin son från dag 1. Jag är så imponerad över hur föräldrarna Carolina & Ted kämpar, kämpar för att få den rätta vården, kämpar för att få tag på mediciner, kämpar för att få ersättning från FK och mycket mycket mer. Huvudpersonen, kämpen själv, heter Noel. Vilken underbar liten kille, vilken stjärna. De är så fina hela familjen.
Mamma Carolina skriver så otroligt starkt och bra i bloggen. Varenda mening berör mig.
Denna familj levde under Noels 7 första månader i livet på sjukhus. 


För att komma till saken så har nu Carolina startat en insamling till förmån för Vrinnevisjukhusets Barnanvd i Norrköping. För att ge tillbaka för all vård och omsorg de fått av personalen under tiden de bodde där.
Såhär skriver Carolina själv om insamlingen.

"Noels Insamling

Under Noels första 7 månader i livet levde vi på sjukhus. Sjukhusets vita väggar blev vårt nya hem och vi fick anpassa oss efter Noels sjukdomstillstånd. Tack vare all underbar personal så blev tiden på sjukhuset dräglig och vi kommer alltid vara evigt tacksamma för det stöd som alla givit oss!

Nu är det dags att ge tillbaka. Miljön på barnavdelningen gör idag inte personalen rättvisa och vi vill att vistelsen för barn och föräldrar på sjukhuset ska bli mer färgglad, lekfull och stimulerande. Därför har vi startat Noels insamling, i förmån för barnavdelningen på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Vi vill att väggarna ska få mer färg, att rummen får nya leksaker och att familjerummen på Neonatalavdelningen blir mer varma och ombonade!"Det jag vill med detta inlägg är att ni få som läser denna blogg är med och sprider detta vidare och kanske även såklart skänker en slant till insamlingen.
Vi tänker absolut göra det. Vi har spenderat en del dagar på sjukhus med Linus och bara under dessa få dagar kändes det oerhört jobbigt. Känns lite som ett fängelse i de små sterila rummen...

SÅ KOM IGEN NU, SPRID VIDARE OCH SKÄNK MER ÄN GÄRNA EN SLANT! 
ALLA BIDRAG RÄKNAS OCH ÄR OERHÖRT VIKTIGA. SE DET SOM EN JULKLAPP TILL ALLA BARN SOM TVINGAS SPENDERA TID PÅ SJUKHUS!

Läs mer om insamlingen
HÄR 
och följ deras resa 
HÄR
Kommentarer
Postat av: Mormor/Mamma

Kärlek till dig, älskade dotter. Klart jag jag/vi ska bidra med något.KRAM

2011-12-07 @ 06:53:43
Postat av: Carolina

Tack fina du för att du skriver så fint och varmt om oss, blir alldeles tårögd. Och en stort tack för att du sprider budskapet vidare. Det betyder enormt mycket.

Många kramar

2011-12-19 @ 22:09:34
URL: http://blogg.mama.nu/noelvaldeoss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0