Någon var väldigt trött igår.. höll nästan...

100media_imag043 (MMS)

Någon var väldigt trött igår.. höll nästan på o somna i maten :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Tack Åsa för kommentaren och väldigt bra tips ang öronen!! :-)

Della vaknade imorse och mådde faktiskt väldigt mycket bättre!! :-) Hon var pigg och glad fram till i em då hon fick en liten dipp igen, lite ledsen och styrig.. Dock kan nog inte bli helt bra bara över en natt nu när hon haft det kämpigt i 5 dagar..

Vet fotf inte om det bara var tänderna eller om öronrn spelade henne ett spratt oxå?!

Vi struntade faktiskt att åka till VC idag.. För det första var hon så pass pigg och glad att jag inte tyckte det var nödvändigt längre med ett läkarbesök samt att de ändå inte skulle ha gjort något åt öronen vare sig det skulle vara infalammatuon eller vätska. Får se hur det blir nu i helgen.. Håller tummar och tår att hon fortsätter med det glada humöret hon visade idag!! :-)

Tror även att de ledsna minerna idag berodde på hunger, för jisses vilken skillnad jämfört med de senaste dagarna! Hon har pillat i sig både det ena och andra! :-) På em fick hon en vällingflaska och efter den så blev det lite bättre iaf så kombo av hunnger och lite fortsatta känningar i munnen resulterade nog i lite gnälliga toner.

Ska dock verklugen ha Mats namn i baktanke om detta uppstår igen för då måste de ta en titt ordentligt i öronen! Lomdal är det på recept?



Önskar en trevlig helg!! :-) Kramisar!

2011-08-12 @ 23:25:09
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0