2010-10-05

Igår var vi på återbesök hos Dr U med Linus öron och hals. Det såg jättebra ut, vilket var riktigt skönt.. Denna höst har han än så länge klarat sig med att "bara" vara vanligt förkyld.. dvs snorig/hostig och lite lättare astma MEN utan öron och eller halsinfektion. Wohoo. Heja Limpan!

Däremot så bestämdes det att Dr U ska skicka en remiss till öron/näsa/hals för att Linus ska ta bort körteln bakom näsan. Detta eftersom han snarkar rejält, andas med öppen mun jämt och sover ytligt.. ... Så nu väntar vi på operation, med blandade känslor såklart.. men för hans egen skull blir det nog det bästa!


Annars rullar det på, det är skönt o bryta ihop ibland för att sen samla nya krafter.

Älskar er så otroligt mycket ♥




Kommentarer
Postat av: Mor

Bra diskuterat, bara att bryta någon gång då och då för att sedan ta tag i det igen. <3<3<3

2010-10-05 @ 13:28:12
Postat av: virre

skönt att ni får ordning på det nu men inte roligt att behöva operera men som sagt det är ju för att underlätta och hjälpa linus. vi håller tummarna för att er nattsituation blir bättre... ja bryta ihop och komma igen är en bra taktik.... kämparkramar till er <3

2010-10-05 @ 16:35:09
Postat av: Jenny

Vad skönt att han har hållt sig någorlunda frisk nu i höst. Vi hoppas att det fortsätter så att lille Limpan kan leka o busa med sina kompisar på dagis och inte oroa mamma o pappa. Förstår att det är blandade känslor med operarationen men skönt för hans del, och då är det nog värt det ;)

Bryta ihop och komma igen är en bra sak hellre det än att bita ihop igen på så sätt får du ur dig allting och kan samla på med extra energi.

Styrkekramar till hela familjen <3

2010-10-05 @ 20:10:03
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0