Back.. nästan iaf

Idag mår vi bättre här hemma, vi har fått sova lite bättre inatt iaf så jag känner mig skapligt pigg - Linus verkar vara nästan back to normal också. Underbart.

Tack för alla fina kommentarer <3


Trevlig Helg på er.

Pusskram




Kommentarer
Postat av: Elin Ö

Skönt att han mår bättre, o vilken underbart kort!!

2009-12-18 @ 11:54:17
Postat av: zetta

gullunge

2009-12-18 @ 12:04:59
Postat av: Mickis

Hellooo. Så typsikt för lilla prinsen att bli sjuk så här inför jul och födelsedagar. Men jag hoppas att han blir frisker, han har ju lite tid på sig ;D Jag tänkte bara säga det att jag å Stella kommer jättegärna på Linus kalas. Anders jobbar tyvärr. Men vi kommer så nu håller vi tummarna för att barnen får hålla sig friska. Hoppas du mår toppen, å HÄRLIGT att du är klar med skolan. Du är bäst. KRAM KRAM å trevlig helg.

2009-12-18 @ 19:19:42
Postat av: Mormor

Han är verkligen back to normal, det kan jag intyga.

Kramizar

2009-12-18 @ 21:45:04
Postat av: Caroline och Wille

Vad skönt att han mår bättre.. Här börjar vi med komma tillbaka till det normala.. Vad det gäller hälsan i alla fall.. Annars är det lite kaos bland flytt kartonger och prylar.. Inte lätt att få in ett hem till i ett redan möblerat hem.. Man får plocka bort och byta ut och ställa undan.. Men det blir nog bra till slut.. Håller på med kontoret nu.. Är viktigt att det kommer i ordning så man kan sköta alla de bestyren.. Och slippa stå i hallen med datorm.. Har skaffat trådlöst internet men när man bor så här på landet så är det inte 100 med teckningen överallt..



Hoppas ni får det bra i helgen.. Vi ska in och packa det sissta i morgon och sen ska vi städa och jag ska ringa och boka tid för besiktning får bli i mellan dagarna..

2009-12-19 @ 12:26:23
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: Carro

Vilken mysig bild! :)

Jag tog aldrig sprutan, så jag väntar nog oxå tills efter jul nu.

Kram på er!

2009-12-20 @ 22:30:09
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hejsan! Såg ditt inlägg nu. Jo här är det bra. Tea hon springer för fullt med vagnen här hemma. Tror säkert att hon kommer gå snart. Hon är lite feg när man inte håller i henne. Men hon är rolig och släpper händer och står helt själv när hon själv inte tänker på det. =)



Ja jul och födelsedagar...=) Jo vi ska ha julen här hemma hos oss. Jag kände att jag ville det. Så vi blir några stycken i alla fall på jul. =) Klockan 14 kommer alla gäster.



Hur ska ni fira?



Ha det så bra och god jul och gott nytt år på er! =)



KRAM KRAM

2009-12-20 @ 23:33:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0