Pärlar lite .. satt still o gjorde ett hel...

downloads_img_38 (MMS)

Pärlar lite .. satt still o gjorde ett helt armband faktiskt :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Ja, mysdressen är verkligen värda sina pengar, ynka 99:- för byxorna och 249:- för hoddien! :-) Sköna kläder att även ha hemma efter man fött!



Ang vagn så blir det den nya Bugaboo Donkey för våran del! :-) Vi har en Bugaboo till Della nu och är riktigt nöjda med den och lägligt nog lansera Bugaboo sin första dubbelvagn nu i höst, tajming på hög nivå! ;-) Hoppas bara på att få den i tid nu..

Vagnen är så jäkla multifunktionell och som grädde på moset går den att göra om till enkel vagn!! :-D

Vi har förbokat en från Kidzshop.se. (de har även en butik i Ödeshög)Den är svår att få tag på eftersom den är ny på maknaden. Babyproffsen får inte in den förns i jan så det är inget alt. Vi hade med tänkt köpa vagnen från utlandet men tänkte om då det känns smidigt att återförsäljaren finns inom räckhåll om vagnen skulle gå sönder, garantier osv.. Vi har även hört att Bugaboo, både Cameleon och Donkey görs i stora partier kopior!

Vagnen ska komma i mitten av okt, håller tummarna att den inte blir föresnad..



Vi var på Båten på rundvanding för 3 veckor sen! Vi vill verkligen att Della ska få en plats där - nära, bra lokaler, fina omgivningar och ett gott rykte! Dock kommer hon inte så någon plats.. :-( Pratade med hon på kommunen som har hand om förskoleplatserna och till Båten står det 13 barn före i kön!! Populårt dagis med andra ord! ;-) Stod i valet och kvalet att vänta med dagisplats till nästa höst för att kanske kunna få en platsdå istället men Dellisen behöver verkligen få börja dagis i jan.. Inte kul för henne att bara vara hemma med mig och den lill*, hon kommer nog gå bananas då ;-) Därför har vi ansökt om plats på Focken, ja alltså Båten i första hand men Focken i andra hand. Om vi sedan får en plats på Båten får vi ta ställning till då om det känns rätt att byta. Jag gick själv på Focken när jag var liten och har en massa bra minnen så det blit nog bra där med för Dellisen, dock lite längre att traska för hämtning och lämning..



Ang maten. Vi ger Della nästan bara utav våran mat, barnmat blir det bara någon enstaka måktid. Hon vill helst äta själv, med händerna och då funkar inte barnmat så bra.. Men hon äter inga mångder direkt.. Aja, någon gång ska väl även hon förstå att mat är gott! ;-) Just nu är det grönsaker och frukt som går hem hos fröken ;-)



Lilla "kommentaren" då..hihi.. ;-)



Kramar!

2011-09-01 @ 22:00:02
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: SARAH

sött :)

2011-09-04 @ 11:03:16
URL: http://hundenoliver.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0