2011-06-23

100media_imag028 (MMS)

Igår var det dags för den spännande 2,5 årskontrollen. Ny bvc o allt. Vi blev väl mottagna och det första Linus säger är "Hej, vad heter du, jobbar du här" haha. Bra start kan man säga för bvc-tanten blev jätteimpad. Sen fick han plocka ur ett antal leksaker ur en väska och säga var det var, om den var liten el stor, visa vart magen, näsan o ögat var...Rita lite. Utöver bvcs "tester" så hoppade Linus runt som en galning, både sparkade o kastade boll, gick runt och sjöng o babblade som vanligt. Så man kan säga att han klarade det med bravur, hon var riktigt impad av honom :) Både längd och vikt ligger han under kurvan på men det har ju sin egen bakomliggande historia. Så no worries. Efter bvc så ville Limpan åka rulltrappa och fick syn på Mcd och sa att "mamma kan vi äta där" sagt och gjort satt vi där och mumsade happymeal med nuggets o jucie.. mormor kom också och gjorde oss sällskap. Mysig eftermiddag som avslutades hemma hos mormor/morfar på St Persgatan.


Kommentarer
Postat av: Mormor

Mysgubben <3

2011-06-24 @ 07:59:17
Postat av: SARAH

sötis limpan =) Kul att kontorllen gick väl !

2011-06-27 @ 15:17:58
URL: http://hundenoliver.se
Postat av: Elin

:-) Men då har du ju snart passerat den "magiska" veckan ;-) Veckorna går ju verkligen fort med nr 2, galet fort - man hinner knappt tänka på det även om jag är hemma om dagarna.. Beror väl på att man tar hand om skrutt nr 1 hela tiden ;-)

Lönnfet?! Nä, det tror jag verkligen inte! Men jag håller med dig lite där att det är lite skönt när magen får den där hårda äkte runda karaktären, för visst undrar folk oftast innan man sagt nått, även i mitt fall - för många bullar man stoppat i sig eller 1 bulle på jäsning..hehe.. ;-)



Jasså spg du oss på midsommar?? Jag såg inte er! Var ju iof skapligt med folk som ville hoppa små grodorna runt

blomsterstången:-)



Skönt med sem nu? :-) Skulle vara kul att ses någon dag med barnen, vi bor ju inte allt för långt från varandra ;-) Kram!

2011-07-01 @ 22:43:18
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: SARAH

Blogga blogga blogga!!!

2011-07-19 @ 11:35:20
URL: http://hundenoliver.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0