Minitarsan

Har sagt det förr, och säger det igen... Vår lilla skitunge är verkligen minitarsan.
Pappa J åker till Mallis i veckan och har därför tagit fram sin kabinväska, o vem hittar man ståendes på väskan då, jo Linus såklart. Haha, galen baby som vi brukar säga <3









Det är ofta man hittar honom på lite konstiga sätt/ställen...

 

OBS! ALLA bilder och videoklipp är mina och får inte kopieras utan tillåtelse.

Kommentarer
Postat av: virre

hahhhaahaaa precis sådär som limpan gör med gåvagnen gör Jonte med.. de är så otroligt våghalsiga de där små liven.. klättrar och klänger precis överallt de får chansen..

2009-09-22 @ 19:17:06
URL: http://lejonheart.blogspot.com
Postat av: Elin

Ja, det är inte lätt att veta vad man vill göra med sitt hår. Jag la i lite mörkare slingor för ett tag sedan, det ångrar jag lite..tycker håret ser grått ut nu! :( Så ni blir det frissan igen nästan vecka, ska lägga i lite blonda slingor ;)

Ja, det är en del unga som väljer att flytta ut till Lindö, kul! Det blir väl generationsbyte, de äldre flyttar till lägenheter i stan och vi 80-talister flyttar till hus i ytterområdena! :)

Så söt lille plutten är på bilderna! :) Kan tänka mig att det är svårt få honom att sitta still nu, roligare att gå på upptäcksfärd i huset :)

Har läst att du börjat träna, vart tränar du nånstanns? Jag måste oxå komma igång med min träning, den blir liggandes på hyllan alldels för mycket ;) Jag har träningskort på SATS, nära och bra..än sålänge ;) Funderar på att byta till World Class när vi flyttar. De verkar ha riktigt roliga pass!

Ha en forts bra dag!

2009-09-23 @ 13:03:46
URL: http://elincecilia.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hihi, söööötis han är! Kram

2009-09-23 @ 18:55:26
Postat av: Jeffe

Gud vad söt han är :)

2009-09-24 @ 15:07:28
URL: http://jennipherjacobsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0