Positivt besked

OK, nu har vi äntligen (efter många mail och obesvarade samtal) fått besked om dagisplats till Linus.. vi fick tyvärr inte vårt första handsval men det visste vi i stort sett redan om när vi sökte men vi fick vårt andra handsval från 11 januari nästa år. Känns jätteskönt eftersom att det går som vi planerat men samtidigt känns det jättekonstigt/vemodigt att Linus ska börja dagis "redan" men han behöver de, det är jag 100 % säker på. Han är så himla aktiv och behöver mkt stimulans som jag själv tycker är svårt att uppnå här hemma. Våra planer är alltså att Linus kommer gå på dagis januari-april sen kommer Jens vara pappaledig maj-juni och sen kommer jag vara mammaledig juli-augusti och då kommer Jens ha semester samtidigt tillsammans med oss. WEEEE <3 

Jag var hos tandläkarn idag med eftersom jag trodde att jag hade ett hål, men icke .. dock hade några som var början till hål så nu ska jag faktiskt bli bättre på att köra med tandtråd och flourisar.

Bjuder på två videos i denna glada stund!





Kommentarer
Postat av: lejonheart.blogspot.coml

gu så duktig han blivit att gå...så härligt att se honom.. underbart är det... men nu har vi att göra här hemma...inte en lugn stund...

2009-11-24 @ 20:02:00
Postat av: Elin

Va härligt att d löst sig med dagis!! ses snart?? Puss

2009-11-24 @ 21:50:19
Postat av: Billa

Hej! Vilka roliga filmer du lagt upp. =) Kul att han går så bra! Ser hur mysigt ut som helst. =) Var har ni fått dagis om man får vara nyfiken? Ha det så bra och hälsa familjen så gott!



KRAM Camilla

2009-11-24 @ 22:03:11
URL: http://camomilloo.blogg.se/
Postat av: Carro

Härligt!!

Söt han är när han går :)

2009-11-24 @ 22:41:23
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Gud så duktig han är ... Wille är så feg när det gäller att gå så han kryper mest och ställer sig upp mot det mesta och går jätte bra med stöd.. Han kommer och hämtar en anna när vi ska gå och så går han med stora kliv..



Skönt med dagis platsen.. Hör här då vi har inte sökt än. Ska väl skicka in papprena nu så det blir på pränt men de väntar ju redan på Wille ute på landet.. Hihihi! De är 8 barn och de frågar redan NÄR KOMMER WILLE... Så det är väl ett STORT + med att ha honom hemma på landet.. Måste göra adressändring och allt det där nu i dagarna.. Mycket med det hela..



Kram på er från Wille och Caroline

2009-11-26 @ 06:42:40
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: sanna

hehe så himla söt han är:)

2009-11-26 @ 11:21:44
URL: http://sussiq.se
Postat av: Elin

Sååå toksöt han är! :)

2009-11-26 @ 21:22:09
URL: http://elincecilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0