Woohoooooooooo

Heeelt sjukt, och sååå underbart ..verkar som vi har en kille som älskar att sova numer :)
Har sovit från 19-08.30 med 3 matstopp (23,02 och 04) det kl 02 kommer vi att försöka få bort med tiden men just nu ska vi bara njuta av att han somnar själv och somnar om själv. Man ska inte ropa hej än men njuta av varenda sekund som går bra :)

Igår tog det 10 min så sov han, vaknade efter ½ timme och somnade sen om efter 20 min och sov till 23 då det var matdags.
Ikväll ska jag på galej så det är Jens som tar hand om nattningen och har gjort sedan vi började med detta. Han är sååå duktig och jag är grymt stolt över honom med. Hihi.


Håll tummen för att detta håller i sig.

Bilder från dagen och kvällen kommer senare..hihi.

Puss å kramar

Kommentarer
Postat av: Mormor

Bra jobbat "Farsan". Envishet är bra emellanåt !!!

Kram Mormor

2009-05-09 @ 09:06:49
Postat av: virre

hejsan. jo visst e det ett par riktiga godingar vi har fått. skönt att linus soman så bra igår, maskenär oxå duktig på att lägga vår knodd, det verkar som om papporna med barn 08 är ruskigt bra på barn... och va roligt att han är lika förtjust i mat som vårt troll är. vilka fina dopkort du lagt ut. och vilket väder ni hade. vi ska som sagt på dop idag och vädret känns lite ostabilt. när jag va nere va väl trötthet och allmänn uttråkning eller hur man ska säga. jag tror att det är sånt föräldrar går igenom lite då och då. det är ibland lite kämpigt för masken jobbar ju natt så jag är själv hela nätterna och sen sover han ju till 15-17 om dagarna. som tur e brukar han ta jonte 1-2 tim på morgonen när han kommer hem och jag inte fått sova speciellt bra på natten. ta hand om er och ha så kul ikväll. kram

2009-05-09 @ 09:35:33
Postat av: Carro

Va skönt då att det går så bra o söva honom, speciellt om det tog så lång tid innan. Vi har väl haft tur, Vincent har aldrig varit speciellt svår o få o somna :) Nej jag ska inte på klassträffen i dag, jag anmälde mej aldrig det var inte så många som skulle gå hörde jag. Jag tänkte gå till otten iaf men nu stannar jag hemma, tråkig morsa?! :)

Ha det så kul på kalasen! Kram!

2009-05-09 @ 10:34:25
URL: http://christelcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0