Kuuuuuuuuuuul

Åhh det är så himla kul när ni kommenterar.. fortsätt så :)


Lite nya läsare har jag allt fått nys om genom att de nu äntligen kommenterat *ler*

Headake och extremt trött efter ett jobbpass på 6 timmar... men snart är det lååånghelg så då får man lite mer avlastning. Niiice.


Tjing


Kommentarer
Postat av: Mormor

Tänk om man var så där vig....

Gulligt.

Krtam Mormor

2009-05-19 @ 20:21:25
Postat av: Erica

Visst e de sött när dom snuttar på tårna :-)



Kanske inte skulle tycka att de vore lika gulligt om de vore sambon :-) men den sannolikheten e obefintligt, han kan inte ens sitta skräddare :-)

Postat av: Caroline

Hej hej! Wille tog flaskan igår man får trillskas lite men skam den som ger sig. Kan nog snart ge välling istället för ersättning. Han fick i sig en hel tetra nästan var väl 20 ml kvar. Vad skönt för dig att få lite egentid och jobba, skulle jag med vilja göra men det blir nog inte aktuellt än på ett tag,,,,, hej hopp

2009-05-20 @ 08:36:36
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jo visst är de duktiga. Men lite mer träning så fungerar nog flaskan bra. Har också MAM Ultivent den du hade bild på och det är nog en av de bättre säger många. Wille har varit inne i tandfasen så han ska ju gno allt mot tandköttet så även nappen till flaskan så han har inte förstått att det inte är en leksak utan att det finns mat i den. Men det var lite roligt att se honom igår han blev sur först men sen började han äta, ja jag hoppas på att få ett positivt besked från kommunen annars är vi tillbaka på ruta ett, då får vi renovera det vi bor i istället lite litet men det går att göra barnrum i en av garderoberna och wille misstycker nog inte. Annars får vi kämpa mot kommunen är ju våran egen mark så jag tycker att vi borde få bygga.....

2009-05-20 @ 09:58:23
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: virre

tänk om ma hade ett jobb där man kunde får jobba ett par timmar här och där....tyvärr är man ju arbetslös och mammaledig så, what to dooo!!!

2009-05-20 @ 11:03:59
Postat av: SARAH

men ojj! vilken vig liten sötnos hahah!



kul att se dig igår londonbruden=) jag sticker till london igen samma tid som vi var där för förra året, den 18 februari...vlket datum var det vi åkte?

kramis kramis!

2009-05-20 @ 11:43:15
URL: http://scva.se
Postat av: mia

Haha, så söt!



Det är alltid kul med massa nya besökare och kommentarer! =)

2009-05-24 @ 18:53:22
URL: http://miary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0