Resultat

Läkarbesöket gick bra, Linus var sååå himla duktig. Trodde han skulle ha jättesvårt att ligga still och att det skulle bli mycket gråt, men icke. Vi är sååå stolta över dig Lilleman och även sköterskorna var imponerade över att det inte var gråt i rummet när de kom in.

Hålet och flödet mellan kamrarna är tyvärr kvar, men det täcks delvis av en klaff vilket är mycklet positivt och kan leda till att det täcks helt framöver. *håll tummen* De hittade även ett annat hål som i stort sett alla barn föds med men som ska "sluta" sig själv efter någon månad, det hålet var inte stort men de måste också hållas under uppsikt. Det blir alltså återbesök inom en snar framtid och så väntar vi på samtal från Linus läkare när han har kollat ultraljudsbilderna.

Vi tog bilder när de gjorde EKG, tyvärr så är det kolsvart inne i rummet när de gör ultraljud och vi tog med mobilen så det blir inga bra bilder. Ska försöka komma ihåg vanliga kameran nästa gång.


Här ligger vår prins och är sååå duktig.



Kommentarer
Postat av: Mojan

Linus ser verkligen inte skräckslagen ut för det han får gå igenom, gu vad han är duktig.

Mojan

2009-03-05 @ 12:15:21
Postat av: Carro

Va söt han är o duktig! Kommer ihåg när Vincent låg så där med alla sladdar. det tyckte han inte om, speciellt inte när dom skulle dras bort =(

2009-03-05 @ 21:26:57
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: ann görling

vilken underbar fin son ni har ,,, och duktig***

kram

2009-03-06 @ 14:56:52
Postat av: Mickis

Vad duktig han är skrutten! Ser så liten ut! Stackarn. Ta hand om er...

2009-03-07 @ 09:38:46
URL: http://mittyraliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0