Nedräkning

Igår fick L sina första bilar, han ålar omkring och leker med dem hej vilt.. så himlans kul o se... han fattar nog inte att det är just bilar haha men roliga är dem iaf :)

Nu är det bara idag och imorn kvar sen har vi vår älskade sambo och pappa hemma i 5 veckor, ska bli sååå underbart.

L har sovit hela nätterna utan att äta och utan att ens vakna till någon gång nu i nästan en hel vecka, känns helt underbart och jag är sååå glad att vi körde 5-minutersmetoden även om det var jobbigt de första kvällarna.

Nu ska vi nog gå ner till badet en sväng.




Finns det någon godare frulle än en stor tallrik jordgubbar å mjölk :)


Kommentarer
Postat av: virre

härligt när de jagar leksakerna..och klättrar på allt..men hur har det gått för din bror...läskigt...håller tummarna för att han mår bra..kram

2009-07-02 @ 10:04:04
URL: http://lejonheart.blogspot.com
Postat av: Jessica & Alva

Mums!

2009-07-02 @ 11:45:29
Postat av: Caroline

Hej. Vad härligt för er. Här blev det inte som tänkt Jocke kan inte ha semester nu men vi får hoppas att det blir mer ledigt i höst. Vad duktig Linus är. Vi får nog köra 5 minuters vi med men de säger att man inte ska göra det när de är mellan 7-9 månader då de går igenom en reparations fas. Har köpt en bok om sömn och hur man får barnet att vara tryggt när de ska sova. Så vi får se hur vi gör. Funderar på att ordna så vi kan ställa hans säng drevid våran och flytta över honom lite i taget. Kram på er.

2009-07-02 @ 16:06:56
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: virre

skönt att din bror mår bra...idag har vi varit inne hela dan..jag har ringt runt och fixat lite typ försäkringskassan och så..

2009-07-02 @ 17:55:31
URL: http://lejonheart.blogspot.com
Postat av: Jenny å Engla

Oh så smaskigt det såg ut.. N sitter jag i soffan o klockan är väl 22 och inte har några jordgubbar hemma.. Hmmm avis ;-)

2009-07-03 @ 22:15:32
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0