Allt möjligt

Heeeeeeeeeeeeej

Nu var det längesen jag skrev..
Vi mår bra, har hunnit med en tripp till våra kära vänner Matlu o Roberts hemstad Avesta i Dalarna, och lite annat smått och gott nu väntar vi på att det fina vädret ska komma de 2 sista veckorna på semestern eftersom vi ska till Gotland.

Linus har varit lite halvhängig/gnälling, kräkig och allmänt missnöjd den senaste veckan - idag såg vi varför.. 3e tanden är på väg ner. Puuuh, om det ska vara såhär varje gång han får en tand blir det väldigt jobbigt och påfrestande. Stackars liten.


Nu bjuder jag på lite bilder


Asami är på en lite längre visit i Sverige denna gång, hon stannar ca 3 månader




Linus nya favoleksak, nappen... han fattar fortfarande inte hur eller att man ska snutta på den, han biter och vänder och vrider på den. Mycket rolig leksak.









När vi var i Avesta fick vi bo hos Matildas mamma och pappa, väldigt snällt. Tack för allt.
Värdparet Matilda och Robert

      

Hos Robert mamma och pappa fick vi lunch (TACK!) och Linus fick gunga för första gången, det var riktigt populärt så nu blir det att köpa en gunga och sätta upp i äppleträdet på baksidan :)







Vi träffade även på VÄRLDENS största dalahäst, 13 m hög och gjord av betong :)






Åh så sist men inte minst, Jens är i sitt esse - han har fixat belysning (med hjälp av världens bästa elektriker Vasse) i trallen på baksidan och är såååå nöjd.






En fin avslutningsbild på himlen härom kvällen, synd bara att det är massa hus i vägen.




OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!!! Har saknat att inte kunna läsa dina inlägg på en hel vecka. Lite abstinesn( hihi nej så illa är det inte) Men lite tomt har det vart. Hoppas att ni hade det trevligt.



Hoppas ni får det trevligt på Gotland med. Jag önskar varenda dag att Jocke hade semester så vi med kunde åka någotstans. Men det får bli till hösten. Vem vet kanske blir en liten tripp någonstans.. Så här är det varje sommar så det är ingen skillnad mot innan vi fick barn. Bara det att förra året körde Jocke slam /bajs) ute i skärgården åt ALLREN så då hade hans kollega där semester 4 veckor och då tog J det med. Hans pappa var inte så glad för det var ju inte så att det inte fanns jobb men då var J borta mån-torsdag över natt och så , så det behövdes lite mer semester.



Jag tycker väl att det behövs nu med för min skull men men ,,,, mamma är ledig 4 veckor nu hon börjar på måndag så det ska bli skönt. Har tänkt planera in så hon får ha Wille en kväll så J och jag kan åka och äta på något mysigt ställe...



Hej hopp

Kram Caroline och Wille

2009-07-21 @ 08:33:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0