Läkarbesök och skrikig baby

Oj va tiden går fort, igår var det fullt upp och dagen innan med.

Läkarbesöket gick både bra och mindre bra skulle man kunna säga. Linus EKG och syresättning var tipptopp, dock så säger läkaren att vi ska ställa in oss på att det blir operation - desvärre vet de ej när. Det vi vet nu är att vi ska fortsätta gå på täta kontroller och även att de ska röntga hjärta och lungor för att försöka ta reda på hur stort hålet mellan kammrarna är och utifrån de bestämma när operationen kommer genomföras... Vi måste även vara jättenoga med att hålla koll på symtom som visar på att han blir ansträngd på något sätt, tex att han blir slö och inte orkar äta eller svettig när han äter.

Operationen kommer genomföras i Lund, där ett av de 2 hjärtcenter som finns i Sverige ligger - det känns på något sätt tryggt, och enligt läkaren så "går det oftast jättebra" men det är ju fortfarande en hjärtoperation (hjärtfel ekar i våra öron och det är så stort)

*Linus hjärtfel innebär att hålet mellan kammrarna gör att den ena kammaren får jobba hårdare och då ökar trycket och kammaren kan förstoras och detta leder på sikt till hjärtsvikt om det inte åtgärdas*

I övrigt mår vi som sagt bra, Linus har dock haft några dåliga dagar eller ska faktiskt säga kvällar/nätter - vi tror han haft ont i magen för han har skrikit oavbrutet och varit i stort sett otröstlig. Stackars liten, vi känner oss så himla hjälplösa.

Igår var träffades the gang, Elin,Vasse, Zetta, Jacob och så vår lilla familj hemma hos  Z & J och åt god mat och snackade en massa skit. Limpan var jätteduktig tills vi kom hem då började skriket igen och jag fick honom till slut att somna vid 01-tiden. Nu ligger han och sover i sin säng, han är så underbart sööööt.

Jens har "bara" en vecka kvar hemma hos oss sen börjar han jobba, kommer kännas konstigt i början tror jag och säkert jobbigt för J med.

Ha en tipptoppdag.
Puss
La Familia


Kommentarer
Postat av: virre

hej. det måste kännas skönt att få lite mer rätsida på vad som kommer att hända med er lilla prins. jag tror på att allt kommer att gå bra. tänker ofta på er. kram

2009-01-11 @ 19:25:26
Postat av: Mickis

Hej vännen! Hoppas lilla Linus och ni mår bra. Tänker på er! Kram

2009-01-12 @ 20:32:17
URL: http://mittyraliv.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej! Skönt att han mår bra! Det kommer säkert gå jätte bra om/när han behöver opereras, läkarna är ju så duktiga. Men självklart jätte jobbigt för er!

Så söt han är!

Kram!

2009-01-13 @ 20:33:14
URL: http://christelcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0