Kolla mamma jag kan själv :)

Alldeles nyss så ställde sig Linus upp mot soffan, helt själv.... han har inte riktigt nått upp där förrut så jag har kännt mig lugn... nu däremot, nu har hörnskydden åkt på lite här och var.


Bilden är tagen med mobben därav bildkvaliten :)


OBS! ALLA bilder är mina och får INTE kopieras utan lov.

Kommentarer
Postat av: Carro

Åhh duktig! Vilka mysiga semesterbilder, men nu verkar ju sommaren va över som det ser ut i dag!! Vincent sa oxå pappa först, men nu säger han mamma mest, hihi :)

2009-08-11 @ 11:05:39
URL: http://christelcaroline.blogg.se/
Postat av: Jessica & Alva

Vilken duktig kille!!!

2009-08-11 @ 14:41:57
Postat av: Caroline

Gud så duktig han är.Linus är mycket mer före Wille med olika saker. Wille kryper knappt han har börjat göra tendenserna men det är inte mer. Men det kommer väl.

Jo det är skönt att Jocke är hemma men en vecka är alldeles för lite tid.Han har så mycket saker han ska hinna göra under den här veckan så det blir ingen tid för oss att åka någonstans. Men det är skönt att han är hemma i alla fall=) Jag ska jobba på lördag. Hade helt glömt bort det. Inventering så det kommer gå bra. J blir själv med Wille=)

2009-08-11 @ 16:20:18
URL: http://skarlund.blogg.se/
Postat av: virre

hahahahahahaaaa välkommen till klubben...jonte klättrar och står mot precis ALLT!!!! vet inte om jag kommentera det förut med roligt att lillkillen börjat snacka....jonte är för lat..och va´me tänder han har... hälsa grattis till storprinsen från oss...kram

2009-08-11 @ 21:23:46
URL: http://lejonheart.blogspot.com
Postat av: Marie

Heej!



Oj, är det någon som växer och blir stor är det ju Linus.. Stora killen som tom. ställer sig upp, här ålas det bara än så länge.

Jo det blir nog en Briovagn, en helt svart tror jag, så man kan pimpa den lite själv...Hihi...

Kram

2009-08-12 @ 09:27:41
URL: http://varprinsphilip.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0