Lucia

YES, nu har vi haft ihjäl ännu en dag - den började ju som sagt inte allt för bra, men som tur är har man ju en underbar sambo som gör allt i sin väg för att muntra upp och stötta. Tack, *älska* och såklart alla era stöttande komentarer, Tack igen sötisar där ute.

Vi hamnade på stan efter mycker om och men, lyckades inhandla ännu ett par julklappar vilket känns skönt. Det var faktiskt inte alls så mycket folk på stan när vi kom, typ vid 15-tiden - himla skönt. Vi tog en fika på Lindahls innan vi begav oss till mamsen som bjöd på mat och med sig hem fick vi en jättefin bukett röda tulpaner, tack söta du!

Nu sitter (läs halvligger) jag i soffan och tittar på faddergalan, Agneta Sjödin smugglar russin och massa konstiga artister uppträder. Jag äter knäck och dricker Julmust, Jens har fått något ryck och sitter och ska försöka lära sig spela gitarr (?) Tror ni han har lite nerver i kroppen? :)

Ser fram emot extrabesöket hos BM på onsdag så vi kan få en tid för igångsättning, tror det känns bra att veta definitivt när vår skrutt kommer titta ut. Vi längtar sååå.

Natti Natti och hoppas ni haft en bra Lucia

Här är världens sötaste Lucia 2007, återkommer med 2008 års bilder på måndag.

Kommentarer
Postat av: jessica frisören

emil kan ge jens gitarrlektioner;) blir de igångsättning tror du? ja tror ju fortfarande starkt på den 19e hehe..kram på dig

2008-12-14 @ 03:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0